icon

Ako zvládnuť nočný dusivý kašeľ u dieťaťa?

4. dec 2023

Moje dieťa je cez deň akoby úplne zdravé. Keď si ľahne, kým zaspí sa ide zadusiť. Jednu noc je to zlé, druhú skoro nič. Neviem čo robiť. Dávam na noc stoptussin, ale stále do okola to isté. Raz lepšie, raz horšie a cez deň nič.

pe_mi
4. dec 2023

My sme mali to isté,cez deň zdravá , v noci suchý dusivý kašeľ.v lekárni dali toto.dovtedy sme nemali nikdy.pomohlo

alexnina777
4. dec 2023

poradim , vyriešiť príčinu, nejaká je, urobiť výteri ako prvé, či tam niečo šarapatí, alebo to sú zadné soplíky ktoré zatekajú..videla ho lekárka? zastavit je možne Tussin, Paxaladin a plus antihistaminika.. ale to nerieši problém

olusik112
4. dec 2023

Aj moja dcerka toto mala chodila som s nou k dr vždy napisala do karty dieta zdrave dychanie čiste. Bola som zufala už tak som išla na pohotovosť s nou. Zapal priedušiek aj pluc. Nejaky baci ktory sa na CRP neukaže. Hospitalizovana 14dni. Takže nečakaj rieš to.

elis248
4. dec 2023

Možno by pomohol aj kalciový sirup. Tiež ho teraz dávam môjmu 2r už asi štvrtý deň a hneď druhú noc v pohode spal a nedusilo ho. Len u nás to je asi aj kúrením a suchým vzduchom. Síce aj vetrám, ale predsa len noc je dlhá a ten suchý vzduch sa tam do rána nahromadí.

zorkahorka
5. dec 2023

Asi jej zateka. Davaj sinupret a na noc aj fenistil. U nas to pekbe zabera

paciko9
5. dec 2023

Isla by som skontrolovat. Ale napisem moju skusenost. Nasa takto kaslala vecer, rano, v noci obcas. Cez den ani naznak. Sla som k doktorke zdrava ako repa. Vedeli sme,ze sused ma problem s plesnou. Az ma raz napadlo,ze to ta plesen moze byt. Alergo to len potvrdilo. Byvame v bytovke, a to mi nevieme oplyvnit.

0327850788
5. dec 2023

U nas to bola nakoniec alergia na roztoce.Cez den udrave dieta,v noci ked lahol madrac,paplon,vankus plne roztocov a uz to islo.Mozno zobrat aj krv a skontrolovat alergie.Jemu to preslo po antihystaminiku,napriklad Fenistyl,takze som aj tusila,ze to bude alergia.

autor
5. dec 2023

@pe_mi skúsila som kúpiť, tak uvidím.
Je zahlienená to cítim na nej aj cez deň. Ale ďakujem za rady. Keď to bude dlhšie, tak dám vyšetriť alergie.