icon

Ako zvládnuť ovčie kiahne u detí s ekzémom?

24. mar 2025

Ahojte v škôlke sa vyskytujú ovcie kiahne ... mala trpy atopickým ekzemom . Ako zvládnuť oviec kiahne informujem sa kvôli tomu aby som vedela co môžem očakávať ak ich náhodou donesie domou. Ďakujem

zuz987123
24. mar 2025

Ja som kvôli tomu dala očkovať...

zuzanaete
24. mar 2025

Nezvazujes ockovanie? Nasa pediatricka odporuca pre ekzematikov.

autor
24. mar 2025

@zuzanaete znevazovala som lebo malej sa obiiavyl atypický ekzem len minuli rok a koncom roka nám ho Dr. potvrdila .. takže sme sa sním do nedávna trápili o očkovať sa vo všeobecnosti mozu tieto deti keď bude v kľudnom neaktivnom stave

nikpa
24. mar 2025

Syn máva atop. ekzém a keď mal kiahne zvládol to v pohode. Mal 2,5 roka čize vysvetľovanie neškrabat sa, nefungovalo. Každý večer som kupala v hypermangane, 2x denne natierala vyrážky tea tree olejom a veľmi rýchlo sa vysušili. Potom som ho už len natierala krémom Imunoglukan a cca do 10 dní bolo po všetkom.

alenamihal
25. mar 2025

Moj syn je atopik a ked mal 3r tak dostal kiahne a tiez som stresovala,ale zvladli sme to super...zostali mu 2 jazvy ,kde mal ekzem ,ale nevidno to az tak..ja som si radsej predpisala framikoin pre pripad,ak by sa mu zapalili ...ja som mu striekala koloidne striebro na telo...