Ako zvládnuť starostlivosť o kiahne pri dovolenke?
Ahojte, mame dva a pol tyzdna do leteckej dovolenky a zacinajuce kiahne, zrejme v case letu budu uz chrasty cize nie je dovod na storno lebo infekcni uz nebudeme, ako riesit starostlivost o ne pri mori?
Mate niekto skusenost?
Dakujem vopred
Určite neoprenove tričko s klobúk, kiahne ešte asi nebudú úplne vyhojene, aby sa mu neurobili fľaky na pokožke
Určite neoprenove tričko s klobúk, kiahne ešte asi nebudú úplne vyhojene, aby sa mu neurobili fľaky na pokožke
@pribinak to vsetko mam, vyhybame sa slnku ako sa da aj bez kiahni vzdy..aj vysoke uv filtre na kozu,,
A máš iba jedno dieťa? Všetci ostatní ste si už prešli s kiahnami?
@ankare starsia ma uz vacsinu olupnute chrasty, teraz mladsi maju spolu
My sme to tak mali minuly rok, dcera letela na dovolenku s chrastami. Na dovolenke mala plavky s dlhym rukavom a klobucik co zakryval tvar a krk. Na nohach pupaky nemala takze to sme neriesili. Pri mori sa jej to za par dni krasne vysusilo a vyhojilo a ked sme sa vracali tak uz by nikto nepoznal, ze nejake kiahne mala ☺️
My sme to tak mali minuly rok, dcera letela na dovolenku s chrastami. Na dovolenke mala plavky s dlhym rukavom a klobucik co zakryval tvar a krk. Na nohach pupaky nemala takze to sme neriesili. Pri mori sa jej to za par dni krasne vysusilo a vyhojilo a ked sme sa vracali tak uz by nikto nepoznal, ze nejake kiahne mala ☺️
@lauriik tak to je super,,a potrebovali ste aj nieco od pediatra ze su uz zasusene aby vas pustili do lietadla? Dik
Ja som si nechavala od pediatra podpisat potvrdenie o bezinfekcnosti. Nasla som na stranke leteckej spolocnosti.
Ja som si nechavala od pediatra podpisat potvrdenie o bezinfekcnosti. Nasla som na stranke leteckej spolocnosti.
@lauriik dik, pisala som do cestovky a tam nevedia o takom tlacive tak snad dr vypise aj hocijaky iny co najdem na nete..

A máš iba jedno dieťa? Všetci ostatní ste si už prešli s kiahnami?