icon

Ako zvládnuť starostlivosť o kiahne pri dovolenke?

21. máj 2025

Ahojte, mame dva a pol tyzdna do leteckej dovolenky a zacinajuce kiahne, zrejme v case letu budu uz chrasty cize nie je dovod na storno lebo infekcni uz nebudeme, ako riesit starostlivost o ne pri mori?
Mate niekto skusenost?
Dakujem vopred

ankare
21. máj 2025

A máš iba jedno dieťa? Všetci ostatní ste si už prešli s kiahnami?

pribinak
21. máj 2025

Určite neoprenove tričko s klobúk, kiahne ešte asi nebudú úplne vyhojene, aby sa mu neurobili fľaky na pokožke

autor
21. máj 2025
@pribinak

Určite neoprenove tričko s klobúk, kiahne ešte asi nebudú úplne vyhojene, aby sa mu neurobili fľaky na pokožke

@pribinak to vsetko mam, vyhybame sa slnku ako sa da aj bez kiahni vzdy..aj vysoke uv filtre na kozu,,

autor
21. máj 2025
@ankare

A máš iba jedno dieťa? Všetci ostatní ste si už prešli s kiahnami?

@ankare starsia ma uz vacsinu olupnute chrasty, teraz mladsi maju spolu

lauriik
21. máj 2025

My sme to tak mali minuly rok, dcera letela na dovolenku s chrastami. Na dovolenke mala plavky s dlhym rukavom a klobucik co zakryval tvar a krk. Na nohach pupaky nemala takze to sme neriesili. Pri mori sa jej to za par dni krasne vysusilo a vyhojilo a ked sme sa vracali tak uz by nikto nepoznal, ze nejake kiahne mala ☺️

autor
21. máj 2025
@lauriik

My sme to tak mali minuly rok, dcera letela na dovolenku s chrastami. Na dovolenke mala plavky s dlhym rukavom a klobucik co zakryval tvar a krk. Na nohach pupaky nemala takze to sme neriesili. Pri mori sa jej to za par dni krasne vysusilo a vyhojilo a ked sme sa vracali tak uz by nikto nepoznal, ze nejake kiahne mala ☺️

@lauriik tak to je super,,a potrebovali ste aj nieco od pediatra ze su uz zasusene aby vas pustili do lietadla? Dik

lauriik
21. máj 2025

Ja som si nechavala od pediatra podpisat potvrdenie o bezinfekcnosti. Nasla som na stranke leteckej spolocnosti.

autor
21. máj 2025
@lauriik

Ja som si nechavala od pediatra podpisat potvrdenie o bezinfekcnosti. Nasla som na stranke leteckej spolocnosti.

@lauriik dik, pisala som do cestovky a tam nevedia o takom tlacive tak snad dr vypise aj hocijaky iny co najdem na nete..