icon

Ako zvládnuť stres, keď je dieťa choré?

16. jan 2025

Ahojte mamky, prosím vás, strašne zle znášam keď je moje dieťa choré. Úplne akoby sa mi skončil svet, nespím, nejem, chudnem, neviem to ovplyvniť. A to som inak pozitívny, vyrovnaný, šťastný človek.
Asi aj tým, že som ďaleko od rodiny, kamarátov.
Ani neviem čo chcem počuť. Je tu ešte taká mamina, čo je na tom podobne keď ma choré dieťa?
Máte momentálne choré detičky? Moja chytila hneď po očkovaní vírus čiže najprv 4 dní teploty z vírusu a teraz prišla reakcia na mmr takže zas teploty a už to psychicky nedávam.

maryetta
16. jan 2025

Myslim ze to preziva kazda mama.
Momentalne doma 4 deti. Najmensia zatial ok. Ale 3 deti teploty. Zvracanie. Uz lezi aj muz. Takze tak 🙂
Najhorsie su virozy.
Ak nie kasel/sople. Tak zvracanie. A kym sa to medzi vsetkymi prestrieda-ano je to narocne.

x_mery_x
16. jan 2025

Ano neznasam to, odkedy chodi do skolky je nonstop chory on, aj my, aj mala. A furt dokola, dva tyzdne sme boli zdravy a zase to zacina, tiez mal pred tyzdnom druhe ockovanie mmr, horucky 2 dni. Dnes isiel do skolky, tipujem, ze piatok bude zase ko. :D

alan1234
16. jan 2025

ja mam doma tiez 4 deti, vsetky chore, je to psychiatria….. ja mam stale po takom obdobi pocit ze balim a odchadzam aspon na vikend. Ale po 10 rokoch na md uz nemam ani s kym….a ani neviem kam.