icon

Ako zvládnuť suchý kašeľ a nádchu u detí?

nikol1288
2. apr 2025

Ahojte
Dcera mala z nedele na pondelok v noci zvysena teplotu 37,7. Odvtedy tepoltu nemala iba sopel - vela sopla celu noc sme hore . Neviem ci je to tym ze dycha ustami ale ma otrasny kasel dnes . Taky ako ked pes steka. Laringitidu nema boli šw vcera u dr dal len cosi na kasel . A dnes rano som spozorovala ze jej strasne rychlo bije srdiecko. Viete mi niekto nieco poradit co by zabralo? Tento druh kasla mala aj naposledy ja to pripisujem tomu ze dycha ustami a ma vyschnute hrdlo preto to tak hnusne znie.

zuzkaa1991
2. apr 2025

@nikol1288 boli ste u lekara mat3 sirup aky?
Na taky kasel davam calcium sirup(obyčajný) ochutene nemali taky účinok
Zalezi ved dietata aj vela vela pit a fukat.nos dl týždňa to prejde

tana85
2. apr 2025

teraz je toto vsade, mali to obe deti a teraz ja. u seba som spozorovala, ze suchy kasel presiel ako zacal ucinkovat erdomed lebo to bol akoby zastaveny hlien, hned som zacala vykasliavat a aj sople sa uvolnuju. riesila by som hlavne tie sople, uzivaj co dal dr, pomohlo mi konvickovanie a “psie sadlo” na priedusky/hrudnik ponatierat. ak ani po 3 dnoch nebude lepsie, este by som dr volala pred vikendom

ibrunova
2. apr 2025

Treba niečo na uvoľnenie hlienov - Mucocolvan, Solmucol, Ambrobene, Erdomed..

macka9
2. apr 2025

@nikol1288 veľmi dobre zaberá na nádchu sinupret rýchlo odhlieni a aj uľahčí vykašľať . Na dráždivý kašeľ tymianovy sirup je top , ale nie kúpeny ale domácky uvarený .