icon

Aký časový odstup medzi vitamínom D a kvapkami Babycalm?

26. jún 2025

Aký časový odstup by som mala nechať po dani vitamínu d devitu babycalm kvapky? Ma dva mesiace.

thirstymonk
26. jún 2025

Úplne žiadne. Vôbec sa neovplyvňujú. Vitamín D je rozpustný v tukoch, takže je ideálne ho podávať s mliečkom, nie na lačno

autor
27. jún 2025
@thirstymonk

Úplne žiadne. Vôbec sa neovplyvňujú. Vitamín D je rozpustný v tukoch, takže je ideálne ho podávať s mliečkom, nie na lačno

@thirstymonk ďakujem ale čítala si pozorne moju otázku?

thirstymonk
27. jún 2025

Áno... ty asi nebudeš najbystrejšia. Bodky, čiarky šli na vandrovku, nevidíš, že som chlap, atď... No to nevadí.

Odstup medi baby calm a devitom nemusí byť žiaden, môžeš to úplne v pohode spolu nakvapkať na lyžičku a šup do pusy.

Ja som ti len navyše "sdělil", že vitamín D je rozpustný v tukoch, preto je vhodnejšie ho dávať s mliečkom (materským, či umelým), nie pomimo. Zabezpečíš tak, že sa toho vitamínu D vstrebe viac do organizmu.

autor
27. jún 2025
@thirstymonk

Áno... ty asi nebudeš najbystrejšia. Bodky, čiarky šli na vandrovku, nevidíš, že som chlap, atď... No to nevadí.

Odstup medi baby calm a devitom nemusí byť žiaden, môžeš to úplne v pohode spolu nakvapkať na lyžičku a šup do pusy.

Ja som ti len navyše "sdělil", že vitamín D je rozpustný v tukoch, preto je vhodnejšie ho dávať s mliečkom (materským, či umelým), nie pomimo. Zabezpečíš tak, že sa toho vitamínu D vstrebe viac do organizmu.

@thirstymonk asi ty nie si najbystrejší, keďže moja otázka znela len čo sa týka toho odstupu. Nech sa páči, máš aj čiarky a bodky. Chlapa som tu nečakala žeby. Asi nejaký buzerant, čo sa nudí. 🙂

oblecenie99
27. jún 2025

Autorka, to fakt? Načo to bolo dobré? Myslím tu urážku. Dostala si normálnu a jednoznačnú odpoveď na svoju otázku.

thirstymonk
28. jún 2025

Okrem toho máš aj štylistické chyby. Nie som buzerant, práveže som homofób roka.