Aký časový odstup medzi vitamínom D a kvapkami Babycalm?
Aký časový odstup by som mala nechať po dani vitamínu d devitu babycalm kvapky? Ma dva mesiace.
Úplne žiadne. Vôbec sa neovplyvňujú. Vitamín D je rozpustný v tukoch, takže je ideálne ho podávať s mliečkom, nie na lačno
@thirstymonk ďakujem ale čítala si pozorne moju otázku?
Áno... ty asi nebudeš najbystrejšia. Bodky, čiarky šli na vandrovku, nevidíš, že som chlap, atď... No to nevadí.
Odstup medi baby calm a devitom nemusí byť žiaden, môžeš to úplne v pohode spolu nakvapkať na lyžičku a šup do pusy.
Ja som ti len navyše "sdělil", že vitamín D je rozpustný v tukoch, preto je vhodnejšie ho dávať s mliečkom (materským, či umelým), nie pomimo. Zabezpečíš tak, že sa toho vitamínu D vstrebe viac do organizmu.
Áno... ty asi nebudeš najbystrejšia. Bodky, čiarky šli na vandrovku, nevidíš, že som chlap, atď... No to nevadí.
Odstup medi baby calm a devitom nemusí byť žiaden, môžeš to úplne v pohode spolu nakvapkať na lyžičku a šup do pusy.
Ja som ti len navyše "sdělil", že vitamín D je rozpustný v tukoch, preto je vhodnejšie ho dávať s mliečkom (materským, či umelým), nie pomimo. Zabezpečíš tak, že sa toho vitamínu D vstrebe viac do organizmu.
@thirstymonk asi ty nie si najbystrejší, keďže moja otázka znela len čo sa týka toho odstupu. Nech sa páči, máš aj čiarky a bodky. Chlapa som tu nečakala žeby. Asi nejaký buzerant, čo sa nudí. 🙂
Autorka, to fakt? Načo to bolo dobré? Myslím tu urážku. Dostala si normálnu a jednoznačnú odpoveď na svoju otázku.
Okrem toho máš aj štylistické chyby. Nie som buzerant, práveže som homofób roka.

Úplne žiadne. Vôbec sa neovplyvňujú. Vitamín D je rozpustný v tukoch, takže je ideálne ho podávať s mliečkom, nie na lačno