icon

Aký je váš názor na vitamíny Marťankov pre deti?

23. sep 2024

Dávate svojim deťom ?

opica_skorica
23. sep 2024

Pravidelne si dava cela rodina.

buba183
23. sep 2024

@opica_skorica s cítiť rozdiel?

thirstymonk
23. sep 2024

Nedavame... strata peňazi.

opica_skorica
23. sep 2024

@buba183 v čom rozdiel? Medzi nejakymi inymi? My si davame martankov baza a emojis.

deti95060810
23. sep 2024

blbosť... pomôžu tak jedine lekárni.

luccija
23. sep 2024

Prečítala si si koľko mg tam je vitamínov?

draculla
23. sep 2024

Namiesto tych vyhodenych penazi za umele vitaminy, by si mala ist radsej kupit ovocie a zeleninu

draculla
23. sep 2024

@thirstymonk radsej nech kupi normalne ovocie

autor
23. sep 2024

@draculla Ovocie mi deti nechcú. Maximalne jablko za uhorský rok. Zeleninu len vo vývare tot vse

svetlonos
23. sep 2024

Fungujú super - ako placebo alebo srandovné cukrík 🤪 Minule som chcela kúpiť v lekárni vitaminy v podobe gumových cukríkov. Zloženie fajn ale toho cukruuuu 😂 a ze 27eur... Kupila som luxusných gumových medveďov s vitamínom C - jasne, samy cukor - za 4,50 a chutia super. Neberiem to ako vitamín ale ako pochúťku 😁
Skôr teda sa porad s dr o normálnych vitaminoch

opica_skorica
23. sep 2024

Skus teraz v kauflande. Do stredy vratane ich maju v akcii za 5,49 (obvykle stoja cez 8 eur).

viestta
23. sep 2024

Na trhu je XY vitamínov s lepším zložením, ale ak iné nechcú tak im aspoň neublizia

raztovsetkozmizne
24. sep 2024

Marťankovia sú marketing produkt, sú lepšie varianty, ALE TÚ CHUŤ čo majú marťankovia, fakt nemá žiadna konkurencia.

thirstymonk
24. sep 2024

O vitamin C B a pod. dneska fakt nemame nudzu a naozaj tieto vitaminy netreba doplňať žiadnymi marťankami, ani inymi doplnkami. Inými slovami - sme previtaminozovaní! Všetci, do jedného.

Vitamín C je všade, za deň prijmeme hádam aj 10 násobnú odporúčanú dávku a to sa ani nemusíme snažiť. Bčko to isté (až na B12, ktorý je len v živočíšnych zdrojoch). Vitamín C sa nachádza aj v haribo, lipo, bon-pari, alebo iných cukríkoch, lízatkach a vlastne všade, nielen v sladkostiach. Takže užívať nejaké vitamínové doplnky fakt nie je potrebné. A pri deťoch už vôbec nie.