Aký je váš názor na vitamíny Marťankov pre deti?
Dávate svojim deťom ?
@opica_skorica s cítiť rozdiel?
Nedavame... strata peňazi.
@buba183 v čom rozdiel? Medzi nejakymi inymi? My si davame martankov baza a emojis.
blbosť... pomôžu tak jedine lekárni.
Prečítala si si koľko mg tam je vitamínov?
Namiesto tych vyhodenych penazi za umele vitaminy, by si mala ist radsej kupit ovocie a zeleninu
@thirstymonk radsej nech kupi normalne ovocie
@draculla Ovocie mi deti nechcú. Maximalne jablko za uhorský rok. Zeleninu len vo vývare tot vse
Fungujú super - ako placebo alebo srandovné cukrík 🤪 Minule som chcela kúpiť v lekárni vitaminy v podobe gumových cukríkov. Zloženie fajn ale toho cukruuuu 😂 a ze 27eur... Kupila som luxusných gumových medveďov s vitamínom C - jasne, samy cukor - za 4,50 a chutia super. Neberiem to ako vitamín ale ako pochúťku 😁
Skôr teda sa porad s dr o normálnych vitaminoch
Skus teraz v kauflande. Do stredy vratane ich maju v akcii za 5,49 (obvykle stoja cez 8 eur).
Na trhu je XY vitamínov s lepším zložením, ale ak iné nechcú tak im aspoň neublizia
Marťankovia sú marketing produkt, sú lepšie varianty, ALE TÚ CHUŤ čo majú marťankovia, fakt nemá žiadna konkurencia.
O vitamin C B a pod. dneska fakt nemame nudzu a naozaj tieto vitaminy netreba doplňať žiadnymi marťankami, ani inymi doplnkami. Inými slovami - sme previtaminozovaní! Všetci, do jedného.
Vitamín C je všade, za deň prijmeme hádam aj 10 násobnú odporúčanú dávku a to sa ani nemusíme snažiť. Bčko to isté (až na B12, ktorý je len v živočíšnych zdrojoch). Vitamín C sa nachádza aj v haribo, lipo, bon-pari, alebo iných cukríkoch, lízatkach a vlastne všade, nielen v sladkostiach. Takže užívať nejaké vitamínové doplnky fakt nie je potrebné. A pri deťoch už vôbec nie.

Pravidelne si dava cela rodina.