icon

Aký sirup odporúčate na pretrvávajúci kašeľ u detí?

lenka58
Včera o 10:14

Dobrý deň, poradte prosím syn má 2 týždeň chrípku začal kašľať nasadili sme mu stoptusin doporučila doktorka. Zajtra ale je už 7 deň teda posledný čo ho môže brať a stále je zahlieneny a v noci strašne kašle ... Aký ďalší sirup by ste odporučili?? Ďakujem.

autumn1
Včera o 10:18

Neradiť sa tu ale ísť v pondelok za dr. respektíve ja by som išla už v utorok pred sviatkami keby som nevidela zlepšenie ale nato je neskoro... Každopádne na noc antihistaminikum nezaškodí napr. Fenistil kvapky, keď sa to bude zhoršovať tak pohotovosť... Poprípade zavolať na pohotovosť, to môžeš aj dnes... tam určite lepšie poradia ako sa riadiť radami zväčša laikov na internetovom fóre...

elz1920
Včera o 10:35

Vek?
Ak je malý, večer dobre vyčistiť nos slanou vodou, poodsávať.
Zvlhčiť vzduch v detskej. Napr. mokrý uterák na sušiak. Vyššie pod hlavou.

Sinupret kvapky na kašeľ. Ak sa ti zdá stále chorý, kvapky kaloba, prípadne sirup imunoglukan acute.
Cez deň céčko, déčko.
A čím skôr k lekárovi.

monulka205
Včera o 10:47

@lenka58 ak je zahlieneny tak stoptussin je dobry len na noc. Dajte sirup na vlhký kašeľ, vlhký vzduch, ak máte inhalator, dajte mu inhalovat 3x denne Vincentku a Fenistil kvapky tiež, treba čistiť nos, ak má nádchu treba Nasivin, alebo morská voda a odsavat sople vysavacom, poriadne. Nie len vyfukat. Zvýšená poloha, vlhký vzduch..

simona92101
Včera o 11:12
@monulka205

@lenka58 ak je zahlieneny tak stoptussin je dobry len na noc. Dajte sirup na vlhký kašeľ, vlhký vzduch, ak máte inhalator, dajte mu inhalovat 3x denne Vincentku a Fenistil kvapky tiež, treba čistiť nos, ak má nádchu treba Nasivin, alebo morská voda a odsavat sople vysavacom, poriadne. Nie len vyfukat. Zvýšená poloha, vlhký vzduch..

@monulka205 praveze stoptussin sa nesmie podat neskor ako po 17tej,tak mi vraveli v lekarni.na noc dat napr.Tussirex nocny,alebo ditustat.ak vykasliava hlieny tak stoptussin je uplne odveci.na vykasliavanie je dobry Robitussin

monulka205
Včera o 11:34
@simona92101

@monulka205 praveze stoptussin sa nesmie podat neskor ako po 17tej,tak mi vraveli v lekarni.na noc dat napr.Tussirex nocny,alebo ditustat.ak vykasliava hlieny tak stoptussin je uplne odveci.na vykasliavanie je dobry Robitussin

@simona92101 tak každý radi inak, doktorka vraví vždy, že stoptusin na noc a nejaky solmucol do 17 Max, lebo núti na vykaslanie. Ja som dala na noc vždy Stoptussin a nikdy nebol problém v noci.