icon

Akými vitamínmi posilniť imunitu detí?

7. apr 2026

Ahojte,aké vitamíny dávate svojím deťom aby neboli stále choré ? Hlavne keď začali chodiť do škôlky ? Môj malý už čoskoro pôjde a ja keď nastúpim do práce nebudem vedieť s ním stále zostať doma, pretože bude chorý ,potrebujem fakt nakopnúť jeho imunitu aby nechytil každý týždeň niečo ..poraďte čo Vám zabralo 🙂

anonym_fab654
7. apr 2026

Ak bol počas toho, čo ste doma chorý párkrát (1-2x do roka), tak rátaj, že bude doma často. Ak nebol počas prvých rokov chorý - max sople (a stretával sa s inými deťmi/ľuďmi), tak nebude často chorý ani v škôlke. Nič zázračné síce neexistuje ale za mňa je super imunoglukan a marťankovia dokopy 🙂. Či to reálne niekedy zabralo neviem, ale deti zatiaľ nikdy nemali atb, tak to beriem ako fajn boost.

szuchta
7. apr 2026

Otužovať, papať veľa ovocia a zeleniny. Podľa mňa nie je nič účinnejšie. 😇

anonym_ec32e0
7. apr 2026

@anonym_autor pridaj mu do stravy protizápalové a fermentované potraviny, bylinky...

siskaa86
7. apr 2026
@anonym_ec32e0

@anonym_autor pridaj mu do stravy protizápalové a fermentované potraviny, bylinky...

@anonym_ec32e0 aké konkrétne?

weleda123
7. apr 2026

Arkodefenses 🙌 dcéra bola celý november minulý chorá, až do decembra sa nám to potiahlo, defacto do vianoc. Ja už som bola zúfalá, lebo fakt brala lieky, vitamíny, všetko, polepšilo sa, trošku sme vybehli do obchodu alebo niečo a hneď zase chorá, čo mala extrémne oslabenú imunitu už po tom všetkom. Dr poradila na nakopnutie arkodefenses a naozaj sme sa dali dokopy a odvtedy sa nám choroby vyhýbajú. Tak dúfam, že to bude fungovať aj naďalej. V septembri má dcéra nastúpiť, tak jún, júl, august, september budeme isto dávať každý mesiac kúri na nakopnutie imunity.

anonym_f80267
7. apr 2026

@anonym_autor dôležitá je strava. My sme s detmi nejak extra medzi iné deti nechodili keď boli doma a teda nemali odkiaľ nachytať. Starší keď začal chodiť do škôlky bol chorý často ale len z dôvodu že sa u neho prejavovali alergie, keď sme to podchytili chorý už nebýval max ak mal pár dní soplík.
Mladší absolútne vôbec, tiež len soplík a niekedy má také že jednodňová teplota. Max raz za 2 mesiace.
Nič im nedávam. Majú pestrú stravu, zeleninu, ovocie. Čo najviac na vzduchu.

anonym_4f5cb0
7. apr 2026

ja dávam imunoglukan , d a c, kolostrum a ked je chorý tak probiotiká
všetko podľa aktuálneho obdobia

anonym_917cb6
8. apr 2026

@anonym_autor mozte ho dopovat kadecim
Nevyhne sa chorobam, kazda sme nakoniec do prace museli nastupit a cerpame opakovane OCR , kazda z nas ma pracu, ked raz musis tak musis
Necakaj, ze ho nadopujes Ceckom a dobre bude…
Kazda z nas ma dolezitu pracu, hold zsmestnavatel s tym musi pocitat

anonym_ec32e0
8. apr 2026
@siskaa86

@anonym_ec32e0 aké konkrétne?

autor
8. apr 2026
@anonym_917cb6

@anonym_autor mozte ho dopovat kadecim
Nevyhne sa chorobam, kazda sme nakoniec do prace museli nastupit a cerpame opakovane OCR , kazda z nas ma pracu, ked raz musis tak musis
Necakaj, ze ho nadopujes Ceckom a dobre bude…
Kazda z nas ma dolezitu pracu, hold zsmestnavatel s tym musi pocitat

@anonym_917cb6 to veru nečakám ale keď môžem s niečim dopomôcť čo majú ostatné mamičky overené tak dopomôžem😀

monny222
9. apr 2026

ja mam maleho v skolke od septembra a ak ho mam doma tak len so soplom, pripadne malicko kasel nic hrozne (kedze som na MD tak si ho nechavam doma) .. uziva Narosan Tropic (som aj poradkynou Just, ale nie preto to pisem)..obsahuje 10vitaminov +zinok.. od malicka uziva len vit. D, a od augusta uziva tento narosan momentalne nastriedacku s gumenymi vitaminmi co sme dostali 🙂