icon

Alergia?

mirkacik
10. okt 2011

Ahojte.Mojmu malemu sa vzdy po jedle vyhodi pri ocku cerveny fliacik.Je vzdy na to istom mieste a aj tvar ma stale rovnaky.Snazim sa odsledovat z coho to asi ma,ale vzdy to je z niecoho ineho..Stretli ste sa s tym??Moze ist o alergiu?

skolara
10. okt 2011

aj moja mala mala taky fliacik ako ekzem pri ocku. Jej pomohli probiotika infant dophilus a vylucenie lepku na zhruba mesiac a uz sa flak nevratil 😉

lucia81
10. okt 2011

Ahoj, lepšie by bolo, keby si sem dala fotku, snáď by to vedel niekto tak vyhodnotiť. Alebo sa poradiť s pediatričkou. A ešte skús vynechať všetky alergizujúce potraviny a keď zmizne znova skúšať po jednej zavádzať s odstupom aspoň niekoľkých dní, aby si zistila z čoho to môže byť. Môj malý sa napr. takto vyhodil z červeného potravinárskeho farbiva. Držím palce.

maggie2
10. okt 2011

Možno mu len časť pokožky reaguje na zahriatie sa po jedle. Veď aj keď deti plačú, všimni si, aké ostanú na tvári fľakaté, vždy na rovnakých miestach. Pokiaľ ho to nesvrbí a mizne to, absolútne by som to neriešila, nie to ešte s pediatričkou... ony niekedy vedia kruto reagovať na podobné veci, ktoré považujú za banality a rodiča akurát tak vysmejú a ponížia...