Alergia na Ariel kapsule u bábätka?
Ahojte, prala som doteraz v Lovele ale malý mal stále také fľaky od mlieka tak som kúpila Ariel Sensitive kapsule. Malý sa mi po dvoch dňoch celý vyhadzal na brušku a chrbte, má tam také drobné pupáčiky. Môže to byť z tých kapsulí aj keď píšu že sú sensitive? Máte niekto takúto skúsenosť? Vrátili ste sa k prášku alebo ste skúsili inú značku?
Vráť sa k lovele a fľaky predtým vyčistí oxi power práškom z dmky alebo žlčovým mydlom. 🙂
@anonym_autor vráť sa k lovele a flaky preper ručne
ano presne taketo pupaciky cervene maval moj muz a potom aj deti z takych chemickych praskov ako je ariel a persil, nikdy z nicoho ineho. roky pouzivam lacne dm prasky bez reakcii.
v zivote by som to nekupila uz,, ci ariel alebo persil
Ano, je to mozne. Ja som zo zaciatku prala v Lovele. Potom neskor muz doniesol Ariel kapsule a syn sa nenormalne vyhadzal. Velke cervene flaky po tele, pukacikove. A kedze som nic ine nemenila a aj lekarka skonstatovala ze to ma z kapsli, tak isli do kosa.
@anonym_autor môže to byt z toho Arielu. Ja mám exem a periem zasadne len v ekologických prostriedkoch, nie je tam toľko chémie. Ak sú niekde fľaky, predpieram s zlcovym mydlom. Ale moja mama nám dala minule ako darček Ariel kapsule. Hneď som to cítila… nevyhadzala som sa, len sa mi zhoršil exem, ktorý som mala už celkom dlho pod kontrolou. Navyše to prádlo strašne chemicky pachne tou umelou vôňou.
Ak môžem odporučiť prací gél BUPI

@anonym_autor áno je to možné, nie všetko sensitive je tak sensitive ako sa zdá. Plno veci určených pre deti, obsahuje chemické laboratórium. Mne pri práškoch a hlavne mi to robi Ariel, pomáha použiť sanitol dezinfekciu, po tej ma telo nesvrbi a dvojité plakanie, avivaz nepoužívam vôbec.