Alergia na plienky
Baby, prosím o radu 🙏
Od rána má moja 11-mesačná Arianka medzi nožkami a na ritke červené miesta, vyzerá to ako zapareniny. Ráno mala červenú len jednu stranu, ale teraz už aj druhú. Umývala som jej to, nechala vyschnúť a natrela Sudocremom. Od rána ju nechávam bez plienky, nech sa vetra. Tie biele bodky budú asi od sudocremu.
Napadlo ma, či sa jej nemohla objaviť alergia na plienky Pampers, ktoré používame od narodenia
Máte s tým niektorá skúsenosť? A čo vám najviac pomohlo, keď malo bábo takto podráždenú pokožku? 💕

@adkaariana123 vetrat zadocek, umyvat len vodou, ziadne vlhcene utierky. Sudokrem, Imazol, vyskusat co pomoze.
používať neparfémované plienky, na umývanie intímnych miest pri výmene plienky Weledu na čistenie zadočku
@adkaariana123 ja nedám dopustiť na bepanthen baby, vždy pomohol zato sudocrem som ja nepoužívala, malej vôbec nevyhovoval ani nepomáhal na zapareniny .
Nie, to su zapareniny. Preco ti napadla alergia teraz zrazu, ked sama pises, ze to vyzera ako zaparenina. Alergia (dermatitida) by bola vsade nie len na niektorych miestach a nie len v slabinach…
nam pomohla spiridea krempasta
mohla, treba zvoliť iné plienky

@adkaariana123 zaparenina. Umývať, vysušiť a nechať na vzduchu čo najviac, väčšinu dňa nenatierať - robí to nepriepustnú vrstvu, takže to nevyschne poriadne.