icon

Antibiotiká a pretrvávajúce horúčky u detí

alenamihal
29. okt 2025

Syn 7r. od nedele ma horucky ,v pondelok sme boli u lekarky nasadila mu ANTB ,lebo crp mal 45 ...horucky stale pretrvavaju a uz su aj vyssie...neviem ci telo bojuje a mam este pockat 1-2 dni ,kym zaberu ANTB?? Ma len cervene hrdlo a trosku ho boila mandle na dotyk..prehltanie je v pohode...no a do toho ho zacalo boliest brucho...jest a pitny rezim ma normalny..nebol dlho chory,je normalne mat tak dlho horucky 39,5 ???

moze
29. okt 2025

Ak mu to neprejde, zajtra by som isla znova k lekarke. Zrejme mu netrafila antibiotika. Predpokládam, ze skontroluje CRP a nasadi ine.

alenamihal
autor
29. okt 2025
@moze

Ak mu to neprejde, zajtra by som isla znova k lekarke. Zrejme mu netrafila antibiotika. Predpokládam, ze skontroluje CRP a nasadi ine.

@moze ona mu da vzdy tie ambulantne najsilnejsie ANTB ... kedze on ma este PFAPA syndrom,tak to ma o to viac komplikovanejsie...

moze
29. okt 2025
@alenamihal

@moze ona mu da vzdy tie ambulantne najsilnejsie ANTB ... kedze on ma este PFAPA syndrom,tak to ma o to viac komplikovanejsie...

@alenamihal Ake berie teraz atb? Takze toto PFAPA asi nie je a je seriozne chory. Nebrala mu krv/moc, ked ma taku diagnozu?

alenamihal
autor
29. okt 2025
@moze

@alenamihal Ake berie teraz atb? Takze toto PFAPA asi nie je a je seriozne chory. Nebrala mu krv/moc, ked ma taku diagnozu?

@moze Megamox duo ..zobrala mu vyter z hrdla,nosa a moč..zatial neviem vysledky.

moze
29. okt 2025
@alenamihal

@moze Megamox duo ..zobrala mu vyter z hrdla,nosa a moč..zatial neviem vysledky.

@alenamihal Take ani nepoznam. Tak zajtra uvidis, co ti dr povie, vysledky by uz mali byt. Ale skor drzim palce, nech horucky prejdu

daves
4. nov 2025

@alenamihal Prírodné probiotiká Latera, majú ich aj na kravskom, kozom mlieku a vegánsku verziu. najsilnejšie probiotická baktéria na svete, nájdená v prameňoch v bulharsku. Pôsobia ako antibiotiká, ale bez vedľajších účinkov. Bol o nich aj dokument, pozrite:
www.ceskatelevize.cz/porady/14806023280-ja-lact...
Nech ste doma zdraví!!!