Antigénový test pre 8 mesačné bábätko
Ahojte
Budúci týždeň ideme k lekárovi a žiada aj antigenovy test maličkej. Rada by som sa opýtala,či máte skúsenost ako to deti zvládajú a ako ich aspoň ako tak chránite v priestoroch kde sa zdržiava vela ľudí ?
Ďakujem.
@mandymoore123 môjmu synovi robili keď mal 1 rok a uplne v pohode to zvládol....výter z nosa
Vytery sa robia aj novorodencom. Deti zo zvladaju v pohode. Lepšie ako dospeli. Deti často len reagujú na paniku rodiča
@nique detský gynekológ
chore
Prebehne to tak ako keď robia bežný vyter z nosa alebo hrdla....teda myslím si ,že este stále sa dá vyšetriť výterom na mozne vírusy a baktérie v nosohltane ....
My sice len s 3 rocnym ale urobili mu cez okienko z ust, bolo to par sekund. Nikto tam prave nebol cize asi take riziko ako kdekolvek na ulici.
@mandymoore123 moju testovali antigenom ked mala asi rok, sli sme k pediatricke a tam ju otestovali nech sa s nou netrepem po momkach. Vysetrenie vyzadovali na ortopedii, sranda, ze len od nej, odomna nechceli nic 😀 zvladla to no, revala ako tur ale len pri teste, akonahle mi ju podali, hned sa ukludnila. A chodi somnou len do potravin, inde ju nenosim so sebou. Atam ju nijak speci nechranim. Nakupim rychlo a bezime domov. Take male dieta sa snad ani neda nijak chranit 🤔
@mandymoore123 nechceš zmeniť lekára? Mne by to za to stálo....Viac radšej písať nebudem😬

@mandymoore123 test pre tak male babatko? Smiem sa pytat, k akemu lekarovi idete? Lebo ja som bola s detmi (3r, 5r) u pediatra, ocneho, urologa, ortopeda a nik nic take neziadal. Ani odo mna a ani od deti.