icon

Arkodefenses, Hliviačik alebo Imunoglukan: Ktorý liek pomáha deťom?

22. sep 2024

Ahojte ktore z tychto troch pomohlo Vasmu dietatku pred chorobami?
Syncek bol 4 dni v skolke ,10 dni doma,3 dni v skolke a zas sople
Viem,ze tak to bude az do konca šk.roka,ale je nieco co podpori ozaj tu imunitu?Davam klasika C+B+D a aj ovocie spapa,aj vonku chodime aj neni naobliekany,ja uz nevim,je to normalne,ci nieje 😋

3princezne
22. sep 2024

Vsetky sme skusali dlhodobo, absolutne ziadny efekt. Teraz davam Rinimun, ten sa mi zda najlepsi, ale mozno to je len nahoda 🙂

autor
22. sep 2024

@3princezne je to na predpis?

eternity24
22. sep 2024

Ja som dávala dcérke minuly rok imunoglukan a kalobu, v zime po kiahnach odporučil pediater c,d,B vitamíny. Ver, že napriek sume, ktorú to každý mesiac stalo, efekt bol 0. Dcérka bola kazdy mesiac aj 2x chorá, sopel, kašeľ, zapálene oci, atd… v júni a cele leto som ju už do škôlky ani nedala, aby si od tých bacilov oddýchla.

3princezne
22. sep 2024

Nie.

zuzki1
22. sep 2024

Ja davam koncom leta pred nástupom Imunoglukan , minuly rok vydržali 5 týždňov v škole/ skolke a od októbra do marca na striedačku každý mesiac chorí . Tento rok vydržali len 2 týždne a už sa vezieme . Efekt minimálny . Ale d,c vit. davam stále .

gumkac19
22. sep 2024

Nič nepomáha
Ani imunoglukan, arcodefenses, rinimum, hliva ustricová...
Všetko máme odskúšané viac x za rok efekt 0
Dieťa pritom má pestrú stravu zelenina /ovocie,nenaobliekane, všetko záleží čo nosia ostatné deti do škôlky...

anketkarka
22. sep 2024

Nám pomohlo pri dlhodobom užívaní toto:
https://www.alza.sk/sport/terezia-hliva-s-rakyt...
Minimálne 3 mesiaca, až potom čakaj nejaký účinok.

autor
22. sep 2024

@anketkarka toto mame sirup kedze nemal 3r ale chcem sa spytat je to tabletka alebo ta kapsula s praskom?

anketkarka
22. sep 2024

Kapsula s praškom. Dá sa vysypať napríklad do výživy. Ale má sa to užívať pred jedlom na lačno, aby to malo najväčší efekt.

autor
22. sep 2024

@anketkarka a je velka ta kapsula?vies mi odfotit?a myslis ze mozem davat uz 3r?3r bude mat v januari

anketkarka
22. sep 2024

Neviem odfotiť, lebo po troch mesiacoch striedam a teraz nemáme. Ja som dávala v 3 rokoch, ale vedeli prehltnuť. Na začiatku som vysýpala, ale veľmi nechutilo. Našťastie sa rýchlo naučili prehltnúť.

martinka13
22. sep 2024

Nič. Vydržať, kým si vybuduje imunitu. Všetko sú to len vyhodené peniaze. Teraz, keď sú už väčší, a lezie na nich choroba, dám Imunoglukan Akut.

zuzkaa1991
22. sep 2024

Ja som vyskúšala všetko možné od 2.5r chodila do škôlky 1 2 dni v škôlke. Mesiac doma ;) az do 5r kym som.sa fakt rozhodla dat vybrat nosnu mandlu odvtedy v pohode pekne vydržala

Kazde.telo ma inú imunitu asi každé dieta.(rodina)musi prejst s tym ;)
My zatial(nulty rocnik) 2.tyzdne vydržala a uz od vcera kasel🤣😁 mensi
Ja dávam vitamíny od Forever a raz mesačne arkodefenses mame 6.5r

olimuc
22. sep 2024

Jedine co davam je imunoglukan acute malemu ked vidim naznak choroby … inac v rodine neberie nikto ziadne vitaminy.

agnes28
22. sep 2024

Arkodefenses mám odskusany na všetkých troch deťoch a viditeľne im pomáhal

autor
22. sep 2024

@agnes28 ako chuti?

agnes28
22. sep 2024

Je to sladké, jahodová príchuť

agnes28
22. sep 2024

Ale samozrejme, efekt nie je okamžitý, treba vybrať aspoň 3 kúry. Mne to odporúčala imunologicka

autor
23. sep 2024

@agnes28 a to sa dava 5x v mesiaci a o mesiac zasa ano?

agnes28
23. sep 2024

Presne tak

autor
23. sep 2024

@agnes28 a mozem.normalne davat nadalej aj probiotika.

agnes28
23. sep 2024

Noo obsahuje to aj probiotika, ja som to nemiesala

agnes28
23. sep 2024

Na tých 5 dní som vysadila probiotika

autor
23. sep 2024

@agnes28 ok dakujem za odpovede ;)