icon

Arkodefenses pre deti

10. jan 2022

Mate skusenosti? Doktorka nam ich odporucila namiesto imonuglukanu kedze ten nam nezabral ... viete poradit este nieco pre 3 rocnu na imunitu? Co davate vy detom?

nikpa
10. jan 2022

My s ním začíname, doteraz som dávala C a D. Tak som tiež zvedavá ale zase zázraky nečakám, hlavne teraz počas tohto obdobia v škôlke...

sofia1
10. jan 2022

Dávala som,ale aj tak boli choroby.Uz nekupujem...

autor
10. jan 2022

@nikpa prosim vas to sa berie 5 dni a potom kolko je pauza?

autor
10. jan 2022

@nikpa pozeram ze to je len 5 ampuliek a potom dalsie kupit? 🙈

nikpa
10. jan 2022

Tých 5 ampuliek dať 5 dní po sebe a odporúčajú aspoň jeden ďalší mesiac zopakovať. Čiže minimálne 2 mesiace po jednom balení. Ale niekde som čítala, že sa to má brať aj viac mesiacov, neviem to teraz nájsť, ja sa skúsim opýtať v lekárni alebo možno nám tu niekto poradí kto má skúsenosti...

z.k
10. jan 2022

Mojím babám pomohol dávam pravidelne tri mesiace po sebe potom pauza väčšinou pri prechode ročných období.Používame zo 4-5 rokov určite. Nehovorim že neochoreli možno iba raz za celé obdobie. V septembri som dcére nenasadila 12r myslela som že už netreba a už bola 4 krát chorá z toho 3 krát ATB.Tak od dnes som nasadila.Netvrdim že je to najlepšie ale mne sa osvedčil a určite počet ochorení bol nižší.Tiez sme začínali na odporúčanie lekárky Imunoglukán ale u nás bez výsledku.

simca06022011
10. jan 2022

A ako nezabera? ja si pamatam ze mne bola dcera chorá stals aj ked brala imonoglukan alebo arko, oba sme mali. Aj ja som oba brala. Všetko preslo vekom. Davala som jej potom uz v skollr len Dcko a od augusta do cca decembra nejake vitaminy, napr rakytnicek a pod. Ale roky v kuse chora aj ribomunyl brala ako cca 2 rocna a nic z toho.