Autoimunita
Malý ma autoimunitu. Čo to znamená a ako sa to lieči, majú to vaše detičky?
@maznacik007 to praveže neviem. Lekárka malému z krvi zistila že má autoimunitu. Každý mesiac chorý, a lieky na imunitu nezaberajú.
pripadne porucha imunity nemyslis to alebo imunodeficient to je to iste ... moji to maju obaja .. brali dlhodobo lieky .. isoprinosine, ribomunyl, imunor ...
@maznacik007 nieje to to isté...aj môj bral presne tieto lieky a vraj nemôže brať už pretože má tu autoimunitu. Nesmie brať žiadne lieky na imunitu, to ma desí. Vôbec neviem prečo budú nám opakovať vyšetrenie.
@dfgabika este raz imunodeficiencia a porucha imunity je to iste... autoimunitne ochorenie je nieco ine ale to neexistuje len tak ... su rozne autoimunitne ochorenia ...
napr. moja dcera ma autoimunitne ochorenie stitnej zlazy ... musi brat hormony a raz za tri mesiace chodi na komplet odbery a sono .. plus uz mala aj biopsiu ..
dalsie autoimunitne ochorenie je napr. juvenilna cukrovka
dalsie autoimunitne ochorenie je celiakia
dalsie reumatoidna artritida ...
proste to sa vzdy k niecomu viaze.. podla toho aky organ napadne vlastna imunita .. {autoimunita} a ano pokial je preukazane autoimunitne ochorenie tak treba brat velmi opatrne lieky na podporu imunity .. tam su specialne schemy .. oni to konzultuju s farmakologmi niekde v BA ... viem lebo aj my sme to tak mali ..
samozrejme ta chorobnost je tam vyssia .. moja ma za pol rok vzdy tak dva mesiace vymeskane zo skoly ... ale vekom sa to zlepsuje ...
tu to mas popisane ako sa vola ochorenie podla toho ktory organ tela bol napadnuty vlastnou imunitou ..
@maznacik007 Ďakujem..
@dfgabika znizenu imunitu ma vela deti v predskolskom veku.vsetko co si vymenovala tie lieky pomahaju ale vacsinou kratkodobo.mam tiez skusenosti.ja vsadzam teraz na prirodne vyzivove doplnky,ktore sa mi ovela viac osvedcili.gel z aloe vera,mlady jacmen,chlorela.otuzovanie,cerstvy vzduch,pohyb,ziadne jasle a nakupne strediska.tolko moje skusenosti.a casom z toho tiez vyraste.nemusis sa bat.

myslis autoimunitne ochorenie .. takych je viac musis napisat co presne ma samozrejme kazde sa lieci inak ..