Bábätko vracia po výmene fľaše
Dobrý deň, prosím radu alebo skúsenosť. Doteraz sme používali na kŕmenie fľaše Avent Anticolic. Bábätko má mierny reflox a tak nám dnes pediatrička odporučila prejsť na fľaše MAM Anticolic. A tu nastáva problém, fľaša MAM má silnejší tok mlieka a síce sa nalogá menej vzduchu počas kŕmenia, ale po jedle zvracia o dosť viac. Mám vydržať pár dní, kým si zvykne na novú fľašu, alebo mám ostať pri Avent? Ďakujem
Avent aj Mam máme najmenšie dudle, dieťa má 5 týždňov. Avent musí aktívne cucať, aby vyšlo mliečko, tento Mam kvapká aj sám keď ho otočím, preto sa mi vidí že je ten prietok silnejší.
@anonym_autor používaj tú, po ktorej nie sú problémy. My sme MaM používali práve pre silnejší tok, náš Avent neutiahol. Alebo skús kúpiť na MaM 0 cumlík. A úplne najradšej som mala nakoniec Dr. Browns fľaše, ktoré sim dostala 😃
Avent aj Mam máme najmenšie dudle, dieťa má 5 týždňov. Avent musí aktívne cucať, aby vyšlo mliečko, tento Mam kvapká aj sám keď ho otočím, preto sa mi vidí že je ten prietok silnejší.
@anonym_autor fuuu vráťte sa k Aventu.... Nič nie je horšie ako kvapkajuca fľaša pre tak malé babo
Zostala by som pri aventne 🤷🏻♀️
zvlastne, my sme mali nulku cumlik nic nekvapkalo a mal co robit aby vytiahol 🤷♀️
@anonym_autor ostan pri avent ale kúp cumel s väčším prietokom.

@anonym_autor máte ktorý dudel ? Ten najmenší ? Ten nemôže mať taký silný prietok pre bábätko. Ja som bola s aventom a aj som spokojná. Netečie a pekne sme šli dudel po dudli podľa mesiacov