Bacillus Cereus u 2.5 ročného dieťaťa
Ahojte. Syn má hore uvedenú baktériu. Ten typ pri ktorom sa hnačkuje. No on má hančku už 10 dni. Užíva Enterol a Tasectan no nepomáha mu to. Dr hovorí ze sa to musí samé vyplaviť z tela no ja už som fakt zúfalá. Nestretla ste sa niektorá s týmto? Co aspoň trochu zmiernilo tu hnačku ? Každých 10 minút mu utieram zadok chudákovi 🙈
Moj 2,5r mal teraz 7dni hnacku - zistená bacteria e.coli 🙈 tiez som davala cierne uhlie, hylak, tasectan..a nakoniec co pomohlo je SMECTA -maju aj pomorancovo-vanilkovu prichut...vypil dve a je po hnačke !
@24barbara24 neskúšala si ochutnať su smectu? Lebo doma mame tie sáčky ale asi obyčajná chuť a to je teda hnus 🙈 ako blato 🤣 Ledva som to ja prehltla moj maly by to vôbec
@sabina_00 skúšala ako nic moc 🤣 ale malému som rozmiesala do cca 1dc vody a povedala ze je to dzusik..vypil v pohode a hlavne zabralo!!!
@24barbara24 ďakujem pozerala som to. My mame doma smecta go v tých sáčkoch ktoré sa len vytlačia do úst. To chuti ako blato. Myslela som ze píšeme o tom istom :D
Tieto prášky sme ešte nemali tak vyskusame. Ďakujem

Banány, čierny čaj, horká čoko nepomáha