icon

Biela bublina na vrchnej pere 20 dňového bábätka. Čo to je?

karkana
19. nov 2013

Neviem, či je to tá žaba ,ako sa hovorí, alebo niečo iné.

janinna11
19. nov 2013

Je tonbezne u novorodencov, trosku neobvykle miesto, ale ziadnu paniku. Skus prejst potom sterilnou gazou s troskou liehu a jemnucko pritlacit, malo byt to zmiznut, v podstate to praskne a vytries jej to. Myslim si teda aspon, ze je to to, co sme mali aj my ..

ninula1
19. nov 2013

myslim, ze je to z intenzivneho satia - papania, maly pluzgierik, aj moji prckovia take mali 🙂

sage33
19. nov 2013

Aj moje deti mali, nijako som to neriešila, samo sa to odlúplo, nejavilo sa to ako bolestivé miesto. Mali to aj opakovane, naozaj len z toho satia.

freyjanr
19. nov 2013

To je v poriadku aj môj to mal zo satia

gulolo
19. nov 2013

Aj moja dcéra to mala. Ani mi to nenapadlo riešiť, len strýko sa ma opýtal, čo to tam má. Myslím si tiež, že je to z toho sania, akoby rozmočená koža. Dcéra má teraz 2,5 roka a už to nemá, má pekné pery. Takže žiaden strach, ak to nie je nejak veľmi veľké.

hradnapani
19. nov 2013

ak kojis, tak je to uplne v poriadku, je to taky mozol od sania 🙂

andreagajewska
19. nov 2013

aj moja dcerka to mala, je to zo sania

tin007
19. nov 2013

Kojenecky pluzgierik; neprepichuj, nevsimaj si, bud praskne sam, alebo sa vstrebe, ci kozicka osupe.

vall83
19. nov 2013

aj my sme to mali z papania...a neskôr ako nestíhala a tieklo jej to až po bradičke, tak aj na bradičke sa nám spravil...
časom to samé zmizlo...

maribell
19. nov 2013

ahoj my sme mali to iste neboj nic to nieje hlavne s tym nic nerob neprepichuj po case sa to odlupne ako pluzgierik ..nam sa hnedp otom spravil dalsi ...a potom uz nic 🙂 hlavne to nechaj tak.. nic s tym nerob

aktiz
19. nov 2013

@karkana Volá sa to myslím mliečny pluzgier. A je to ako píšu aj žienky predomnou, zo satia. mojmu malému sa to robilo asi az roka. Tiež som s tým nič nerobila

tb641234
1. máj 2020

Dobry vecer chcem sa opitat ci mi viete pomoc mam syna 7 rocneho a bolicho hrdlo ked som sa don pozrel videl som tam hrdle bielu bublinu kde su mandule tak strede to ma pri vaceku co to moze byt prosim pomozte