icon

Biele bodky pri konečníku

simona92101
23. jún 2019

Ahojte,nasej malej 3 mes.sa v okoli konecniku urobili take drobucke biele bodky-vyrazky.na dotyk je to drsne.casto prebalujem,nenechavam v ocikanej ani okakanej plienke,po kakani ritku umyjem a osetrim vzdy sudocremom cize zaparene by byt nemalo.stretli ste sa s podobnym niekto? Dakujem

timilv
23. jún 2019

@simona92101 my sme mali biele bodky- teda také akoby pupáčiky s bielou hlavičkou (ako mini akné). Dcérke sa to robilo z plienok Pampers... Keď som ich prestala používať do 2-3 dní zmizli

simona92101
autor
23. jún 2019

@timilv ano take pupaciky s bielou hlavickou.pampers nepouzivame ,mame Lupilu z lidlu od narodenia,doteraz to vsak nemala tak neviem ci jej prestali vyhovovat..

2helka20
23. jún 2019

neprešli ate na iné čislo lupilu? mojej malej napr. nevyhovovali babylove 1, ale babylove 3 sú úplne ok 😊

simona92101
autor
23. jún 2019

@2helka20 uz mesiac ma lupilu 2, cochvila uz prejdeme na vacsie..ma tie bodky uz cca 5 dni a sa mi zda ze sa jej to aj na genitalie rozsiruje..

timilv
23. jún 2019

@simona92101 naša to mala len okolo zadku. Používali sme Pampers skoro od narodenia a zrazu jej začali vadiť bez toho aby sme menili typ alebo veľkosť. možno bolo balenie nejaké divné... Ja by som skúsila na pár dní iné plienky či sa to nezlepší ☺️

simona92101
autor
23. jún 2019

@timilv mam doma pampersky,tak vyskusam teda na par dni ci to nepomoze..dakujem 😉

nerya
23. jún 2019

Podľa mňa zbytočne stále natierať, 😉 skús len vetrať a umývať vodou a uvidíš 🙂

mamkaivi
21. mar 2020

@simona92101 Ahoj, prosim ta ako si poriesila tie biele bodky okolo ritky? My to mame teraz. Dakujem velmi pekne za radu ♥️

simona92101
autor
22. mar 2020

@mamkaivi ahoj,vymenila som plienky,pouzivame z DM babylove,a velmi pomohol krem Imazol,hned na druhy den boli bodky prec