Biele výrastky v ústach u 3,5 mesačného syna
už asi týždeň má má môj 3,5 mes.syn v puse tvrdé biele špicaté výrastky,doktorka povedala že to nie sú afty ani nič hnisavé že sa s tým ešte nestretla a doporučila mi zubárku,tej som len volala a ona povedala že na zuby je to ešte skoro že nevie,ináč tie výrastky sú 3,sú hore,ale nie presne kde vychádzajú zuby ale vyššie,stretli sa sa s niečím takým? kde by som mohla íst na vyšetrenie?
@gianni aj na nas pozerli ako na blbych, ked sme s vajickom isli k zubarovi 😅
Ani nasa lekarka sa s takym pripadom nestretla, ani stomatochirurg - a to ma uz 40-ročnu prax 😅
Mne hned po porode povedali, ze maly ma "kozmeticku chybicku" - vyrastok v pusinke. Mal to obalene dasienkom este, az doma po par dnoch mu to vykuklo, tiez som nechcela verit, ze je to zubček, ale cinkalo to.
Mame ho aj odlozeny 🙂
@gianni Ahoj 🙂 našla som Tvoju tému spred roka Biele výrastky v ústach u 3,5 mesačného syna a keďže riešim niečo podobné, chcela som sa opýtať ako to vtedy dopadlo ? čo to bolo ? dávali ste na to niečo ? ja rozmýšľam že pôjdem k dr nech mu urobia výter....a malého to bolí ☹ ako to znášal Tvoj synček ? ďakujem za odpoveď 🙂 Jana

@gianni moj syn sa narodil s vyrastkom a vyklul a z toho zubok 🙂 Cize na tvojom mieste by som za zubarkou zasla osobne aj s malym, nech to pozrie, lebo to mozu byt zubky.
Marcelkovi sa zacal v dvoch mesiacoch hybat a aj mu ho radsej vytrhli.
Nanestastie mu na tom mieste nenarastol mliecny zubok, vysiel mu iba po dasienko a dalej nic, tak ma tam medzeru ☹