icon

Biofeedback za prijateľnú cenu v Bratislave?

linduska27
27. máj 2019

Ahojte ma niekto skusenost v Bratislave kde sa da chodit za prijatelnu cenu?

laska201
27. máj 2019

My sme na toto chodili so synom sice nie v blave ale je to super vec na sustredenost.a hlavne pekne bolo vidiet krivky ako mu mozog zacal spravne pracovat.u nas to stalo 20eur jedno sedenie a chodili sme kazdy 2 tyzden.

linduska27
autor
28. máj 2019

@laska201 citala som o tom pozitivne veci, skoda ze niekto z Bratislavy sem nenapise kam chodili a ake mali skusenosti..cez google sa to tazko hlada mne laikovi 🙂

laska201
29. máj 2019

@linduska27 možno nájdeš cez Google niekoho čo to tam robi keď si to zadas.aj cenu tam isto budú mať.nam to naozaj pomohlo.mal to riadne rozhádzané pri prvej navsteve.najhorsie je že takéto deti sú práve náchylné v dospelosti na drogy alkohol cigarety.a že je ich požehnané až 60 percent detí len sa o toto nik nezaujimal.

linduska27
autor
29. máj 2019

@laska201 musim sa tomu viac povenovat nasla som jedno v Ba a jedno kusok od Ba a viac nic tak preto som skusala stastie tu ci niekto nechodi..o tychto veciach sa az tak nehovori a duplom tazko zhanat aj nieco co aspon trochu preplati poistovna.. teraz sme absolvovali terapiu hrou ktoru sme si komplet platili 25eur 45minut raz za tyzden

engie35
29. máj 2019

@laska201 mozem vediet ako prebieha sedenie a ako dlho trva, dakujem

laska201
29. máj 2019

@engie35 maly mal hry,dostal celenku na hlavu ktora mu snimala tie vybracie mozgu ked nebol plne koncetrovany postavicka sa nepohla.proste ocami aj myslou sa musel sustredit.tak tiez dostal kyslik,relaxacnu hudbu.a vsetko sa to nahravalo do botebooku takze pekne videla ako sa mu to upravuje.

babula01
9. dec 2019

@linduska27 ahoj, nasla som toto forum, tiez hladam Biofeedback v BA , pripadne v okoli, podarilo sa vam to niekde absolvovat.? Tiez neviem nic najst.

linduska27
autor
10. dec 2019

@babula01 ahoj zatial nikde slubila nam nasa psychologicka ze o chvilu uz bude mat urobeny kurz..pristroj uz maju kupeny tak dufam ze sa to pohne

amalinda
12. mar 2023

@linduska27 zdravím… podarilo sa Vám teda niekde dostať? Ak ano, poprosim info… tiež to teraz zháňam🙏🏻dakujem

linduska27
autor
13. mar 2023

@amalinda nepodarilo :( stále bol nejaký problém z ich strany

amalinda
21. mar 2023

@linduska27 hmmmm… tak to ste ma nepotešila… dakujem