icon

Bolesť brucha po zjedení nesprávne skladovanej šľahačky

21. máj 2025

Čaute mam otázku 😃 mala som slahacku z IT a ta mala byť v chladničke co mne nebolo povedané keďže u nás bývajú napr v lidli v regály.. otvorila som novu a dcera chcela tak som jej trosku dala.. a teraz som zistila ze mala byť v chladničke.. do koľkých hodín môže nastať bolesti brucha? Pripadne prehánky? 😃

autor
21. máj 2025

Myslím slahacka v spreji

cacianka
21. máj 2025

nerieš, nepanikár. žalúdočná kyselina spracuje

viestta
21. máj 2025

Si si ista ze je pokazena? V chladnicke ma byt preto, ze studena dlhsie "drzi" ked ju nastriekas

autor
21. máj 2025
@viestta

Si si ista ze je pokazena? V chladnicke ma byt preto, ze studena dlhsie "drzi" ked ju nastriekas

@viestta bola nová ale nebola kupovaná u nás.. otec mi dnes povedal ze ju kúpil v chladničke bola ..

autor
21. máj 2025

Čiže aj ja som ju mala dat

autor
21. máj 2025

Bola nová prvý krát otvorená

zic
21. máj 2025

Ak je to taka ta sprejova ako nase Rajo napriklad... ved tam sa snad ani nema co pokazit 🙂 🙂...
nam jedine ak syn zabude umyt ten "pistek", tak to splesnivie na povrchu... inac pokazenu som snad este ani nevidel...

sisska96
21. máj 2025

Šlahaška v spreji? Tá je taká umelina a je tam kopec veci, že sa to nepokazí ani po roku

luliu
21. máj 2025

Tak pri šľahačke by si určite cítila i videla, že je pokazena. Pozrela si obal? Len kvôli tomu, že ju mal v chladničke otec, nezanmena, že tam musí byt

petracandle
21. máj 2025

Keby bola pokazená, tak by si cítila už keď si ju striekala, že zapácha. Ver tomu, že by si to zacítila aj keby nechceš 😃

januska12323
21. máj 2025

Nič vám nebude nestresuj.