icon

Bolesť brucha u 5-ročného

katkaleonard
12. jún 2023

Ahojte. Nestretli ste sa s niečím takýmto... Ja viem, že teraz sú rôzne virózy a určite niečo synček 5r. priniesol zo škôlky domov ale už do Piatku bojujeme len z bolesťami bruška a s kŕčmi. Boli sme na pohotovosti sono bolo v poriadku a dneska u detskej lekárky tam tiež crp dobre , moč v poriadku a stolica išla do laboratória. Mali sme už rôzne virózy ale toto ešte nie . Ani hnačku , ani vracanie , ani chorý nieje absolútne nič iba bruško . 😵‍💫 Espumisan berieme nospu tiež a samozrejme probiotiká . No bolesti a kŕče sú ako na páse . 😵‍💫

nikyy
12. jún 2023

@katkaleonard no moja dcéra mala pred dvoma rokmi take kŕče a bolesti a nakoniec jej zistili zo stolice salmonelozu. Ale ona mala aj hnačky a silne navalove kŕče.

zuzkaa1991
12. jún 2023

@katkaleonard mliecne veci papa pije?? Ako dlho to trvá?moja tiez minulý týždeň ze boli ju brusko 2 dni mala diétu vyskusala som postupne pridávať jedla...

hipuska
12. jún 2023

A vám dr povedala, že môžete dávať nospu?

bmolko
12. jún 2023

mojej dcere zistili, ked casto chodila zo školky s bolestami brucha celiakiu....

katkaleonard
autor
12. jún 2023

@zuzkaa1991 mali sme diétu celý víkend a doktorka dneska nech papa všetko no nevidím v tom žiadny rozdiel .. mliečne vysadené stále má

katkaleonard
autor
12. jún 2023

@hipuska áno 3x denne dávať

zuzkaa1991
12. jún 2023

@katkaleonard tak ešte by som pockala s jedlom resp nejake lahke veci zemiaky masko vo vode ryza atd nic tazke nic co moze dostat krce...

hipuska
13. jún 2023

@katkaleonard sranda, bo nám dr povedala, že je iba pre dospelých

amy2807
13. jún 2023

moja mala toto iste cca dva tyzdne dozadu..len plakala ze brusko boli..pomohol rascovy caj espumisan u lekara nic nezistene ze vraj viroza bude ale teploty nemala..trvalo to asi dva dni potom preslo..dva dni na to muz zacal zvracat hnackovat..

katkaleonard
autor
13. jún 2023

@amy2807 nám to už trvá pomaly týždeň a som na pokraji zúfalstva... Zajtra budú výsledky zo stolice som veľmi zvedavá čo ukážu. Na veľkú potrebu ide iba keď mu dám cipok ale po každom jedle skoro boli bruško a kŕče počas dňa neskutočne zvykne mať až plače no strašné niečo .

agnes28
14. jún 2023

@katkaleonard prečo mu dávate cipok?