icon

Bolesť bruška pri prvej menštruácii

kajda2211
18. mar 2025

Dcéra má 12rokov už taký rok jej rastú prsia aj ochlpenie , od včera večera ju vraj boli brucho (nie spodok brucha) nie veľmi len tak trochu ... Že keď stojí tak ju to tak záťaži trošku viac , keď sa dá na jeden bol troška uľaví alebo tak ale že to je len také ako keď ma stred tak tak že to je ale teraz stres nemá mať z čoho, škola nie, je doma celý tento týždeň. Môže to byť predzvesť prvej menštruácie ? Samozrejme že pôjdeme k dr len sa pýtam či Vaše dcéry náhodou takto nebolelo brucho pred prvou MS ?

januska12323
18. mar 2025

Môže nemusí

deedol
18. mar 2025

svoju si nepamatas? mna nic nebolelo pred prvou. nema vetry? slepak? pokazeny zaludok?

adula3334
18. mar 2025

Moju pred nebolelo,dostala pred dvomi mesiacmi,dosť silnú na prvýkrát,začalo bolieť až keď dostala.odvtedy nic

pl2y
18. mar 2025

Podľa mna môže..ja si pamätám pri svojej a to už je teda rokov, že mamina aj brat mali pár dni predtým crevnu virózu a pri mne si mysleli,ze som to dostala tiež a viem, že ma lekár vypísal a keď som bola doma, tak mi došla prva menstruacia😀ešte si aj pamätám že mi mamina doniesla Milka tender ako bolestne🤣

siska53
18. mar 2025

@kajda2211 ano, bolelo. Ja som myslela, ze ma zas to, co mavala.casto, take gastritidy, ale vtedy to bol menzes. A trpieva na bolesti ako aj ja som trpievala..
😥

kikuska8
27. apr 2025

Dcéra dostala práve včera 1x. Bez bolesti brucha a výtoku. Pot, ochlpenie a posledné jej narástli prsia ... Je to veľmi individuálne podľa mňa.