icon

Bolesť nohy a krívanie u mladého športovca

27. okt 2024

Bolesť nohy cca týždeň, mysleli sme si , že je to natiahnuté zo športu. Začal už mierne krívať. Ideme s tým k Dr, . Niktonsans tým nestretol?

sella38
27. okt 2024

syna hokejistu takto bolela noha. Velmi mierny opuch, bez modriny..Na rontgene nic nebolo, ale dostal dlahu a po dlahe znovu rontgen,kde chirurg skonstatoval, ze moze tam byt poskodenie väzov, sliach,ktore na rontgene nevidno a kedze je sportovec a este nim chce byt 🙂 nasadil mu na dva tyzdne sadru 🤷

anavixy
27. okt 2024

Kde konkretne ho noha boli? Nejaka prekonana viroza par tyzdnov dozadu?

autor
27. okt 2024

Bol na nachladnuty asi 2 týždne do zadu

anavixy
27. okt 2024

A neboli ho to v oblasti bedroveho klbu?

autor
27. okt 2024

Lýtko a horná časť

autor
27. okt 2024

@anavixy myslíš zápal kĺbu?

krtko1313
27. okt 2024

Určite treba ísť k doktorovi, pýtať si papier na rtg. Je v takom veku, rastie, plus bol chorý.

autor
27. okt 2024

@krtko1313 určite ideme

palicka
27. okt 2024

Z vlastnej skúsenosti- smer lekár, rtg a mri. Kombinácia vek, chlapec, bolesť v nohe a už aj nie je dobrá. Nie, nestrašim… ja by som už nepodcenila…

autor
27. okt 2024

@palicka zas ma nestraš...

siska53
27. okt 2024

My sme boli u ortopeda s nasim, nam povedala, ze teda okrme magnezia a Cecka ma brat aj na vyzivu klbov, ale jeho bolelo pod kolenami a to je vraj kvoli tomu, ze rastie a nema este uzavrete tie kosti a do toho trening. A mava dost casto krce, to je tiez dosledok, ze je velmi mlady a sportuje, preto tie vyssie popisane veci. Urcite treba riesit. Lytko moze byt natiahnute, to moze dlhsie boliet, ale urcite treba pre svoj klud ist.

autor
27. okt 2024

Rozhodne k lekárovi ideme S lytkom bol aj u fyzio v klube mu to masíroval mal aj tejto, ale nepomohlo, teraz začal krívať a aj chrbát ho bolí a vystreluje do nohy

autor
28. okt 2024

Poslala nás na chirurgiu, odtiaľ na RTG nič tam nebolo, robili mu snímok nohy aj bedrových klbov v nejakej blbej polohe tak to opakovali. Nakoniec nič, ale ideme na ortopédiu , vraj to má súvis zo zlým držaním tela následne so skrátením končatiny a záťažou, zatiaľ kľúčový režim.
Detská chirurgia RTG chirurgia 7 hodín 🙂

palicka
Autor odpoveď zmazal