Bolesť semenníkov u tínedžera
Ahojte Syna 14 ročného už asi rok ho bolis semenníky. Je to nepravidelné. , nie na dennej fáze. Pred mesiacom bol na vyšetreni na chirurgii (urgent) pohmat a sono má v poriadku. Čaká nás ešte urolog začiatkom januára. Syn hrá futbal a doktor povedal, že by to mohlo byť aj fyzickou záťažou. Dá sa to prosím nejako riešiť? Veľmi ďakujem za odpoveď
@anonym_autor pockala by som na urologa
A neriesit to rok a nasledne ist na urgent je velmi nezodpovedne
@anonym_f7519d rok o tom nepovedal, až keď mal prudkú bolesť
@anonym_autor Semenníky môžu bolieť aj keď rastú, ale aj pri fyzickej záťaži. Uvidíš čo povie urológ, ale pokiaľ ich nemá zväčšené alebo hrčku tak by som sa nebála. A chápem, že 14 syn sa hanbí, mám tiež synov v puberte.
@anonym_autor Semenníky môžu bolieť aj keď rastú, ale aj pri fyzickej záťaži. Uvidíš čo povie urológ, ale pokiaľ ich nemá zväčšené alebo hrčku tak by som sa nebála. A chápem, že 14 syn sa hanbí, mám tiež synov v puberte.
@anonym_88233f nie boli sme na chirurgii mu to pozreli.
Podla gpt mu neurobili vyšetrenie v stoji😀
Pruh sa vylucil? Syna bolel jeden semennik, aj ho mal trosicku vacsi ako druhy a nakoniec z toho bol slabinovy pruh.
Pruh sa vylucil? Syna bolel jeden semennik, aj ho mal trosicku vacsi ako druhy a nakoniec z toho bol slabinovy pruh.
@anonym_f95d45 asi áno , robili mu ultrazvuk po ležiačky a povedali všetko Ok , ale k urologovi na vyšetrenie
@anonym_f95d45 asi áno , robili mu ultrazvuk po ležiačky a povedali všetko Ok , ale k urologovi na vyšetrenie
@anonym_autor ten pruh by asi videli na ultrazvuku. Drzim palce, nech to nic nie je
@anonym_autor ten pruh by asi videli na ultrazvuku. Drzim palce, nech to nic nie je
@anonym_f95d45 Ďakujem
Pruh je v slabinach neviem či to pozerali
mozno aj varikokela. treba to riesit lebo sposobuje neplodnost..
Alebo hydrokela. Nedali ste ho ocko proti hpv, covidu?
Náš mal takto varikokelu. Na sone mu pozerali aj semeniky?
@anonym_f95d45 Ďakujem
Pruh je v slabinach neviem či to pozerali
@anonym_autor nás mal varikokeku, ale stačí ju pozorovať mal aj hrčku.Treba, aby si kontroloval semenníky.A nikdy netajit problémy!!
@anonym_autor ak mu robili sono to by videli

@anonym_autor pockala by som na urologa
A neriesit to rok a nasledne ist na urgent je velmi nezodpovedne