icon

Bolesť semenníkov u tínedžera

Včera o 16:44

Ahojte Syna 14 ročného už asi rok ho bolis semenníky. Je to nepravidelné. , nie na dennej fáze. Pred mesiacom bol na vyšetreni na chirurgii (urgent) pohmat a sono má v poriadku. Čaká nás ešte urolog začiatkom januára. Syn hrá futbal a doktor povedal, že by to mohlo byť aj fyzickou záťažou. Dá sa to prosím nejako riešiť? Veľmi ďakujem za odpoveď

anonym_f7519d
Včera o 16:47

@anonym_autor pockala by som na urologa
A neriesit to rok a nasledne ist na urgent je velmi nezodpovedne

autor
Včera o 16:49
@anonym_f7519d

@anonym_autor pockala by som na urologa
A neriesit to rok a nasledne ist na urgent je velmi nezodpovedne

@anonym_f7519d rok o tom nepovedal, až keď mal prudkú bolesť

anonym_88233f
Včera o 17:32

@anonym_autor Semenníky môžu bolieť aj keď rastú, ale aj pri fyzickej záťaži. Uvidíš čo povie urológ, ale pokiaľ ich nemá zväčšené alebo hrčku tak by som sa nebála. A chápem, že 14 syn sa hanbí, mám tiež synov v puberte.

autor
Včera o 17:48
@anonym_88233f

@anonym_autor Semenníky môžu bolieť aj keď rastú, ale aj pri fyzickej záťaži. Uvidíš čo povie urológ, ale pokiaľ ich nemá zväčšené alebo hrčku tak by som sa nebála. A chápem, že 14 syn sa hanbí, mám tiež synov v puberte.

@anonym_88233f nie boli sme na chirurgii mu to pozreli.
Podla gpt mu neurobili vyšetrenie v stoji😀

anonym_f95d45
Včera o 18:34

Pruh sa vylucil? Syna bolel jeden semennik, aj ho mal trosicku vacsi ako druhy a nakoniec z toho bol slabinovy pruh.

autor
Včera o 18:53
@anonym_f95d45

Pruh sa vylucil? Syna bolel jeden semennik, aj ho mal trosicku vacsi ako druhy a nakoniec z toho bol slabinovy pruh.

@anonym_f95d45 asi áno , robili mu ultrazvuk po ležiačky a povedali všetko Ok , ale k urologovi na vyšetrenie

anonym_f95d45
Včera o 19:00
@anonym_autor

@anonym_f95d45 asi áno , robili mu ultrazvuk po ležiačky a povedali všetko Ok , ale k urologovi na vyšetrenie

@anonym_autor ten pruh by asi videli na ultrazvuku. Drzim palce, nech to nic nie je

autor
Včera o 19:04
@anonym_f95d45

@anonym_autor ten pruh by asi videli na ultrazvuku. Drzim palce, nech to nic nie je

@anonym_f95d45 Ďakujem
Pruh je v slabinach neviem či to pozerali

babushkaem
Dnes o 10:01

mozno aj varikokela. treba to riesit lebo sposobuje neplodnost..

anonym_11ad60
Dnes o 14:09

Alebo hydrokela. Nedali ste ho ocko proti hpv, covidu?

krtko1313
Dnes o 14:13

Náš mal takto varikokelu. Na sone mu pozerali aj semeniky?

anonym_9696bb
Dnes o 14:21
@anonym_autor

@anonym_f95d45 Ďakujem
Pruh je v slabinach neviem či to pozerali

@anonym_autor nás mal varikokeku, ale stačí ju pozorovať mal aj hrčku.Treba, aby si kontroloval semenníky.A nikdy netajit problémy!!

anonym_9696bb
Dnes o 14:22
@anonym_autor

@anonym_autor ak mu robili sono to by videli