icon

Bolesť uška u detí: Čo robiť?

masha123
14. jan 2025

Dobry vecer, prosim mate niekto skusenost? Dcerku 4 rocky v noci pobolievalo usko. Rano uz v poriadku ze sem tam citila cez den. Kupila som jej Burrow kvapky a ked som jej roztiahla usko aby som kvapka mala v usku akoby gulicku bielu vyzera to na hnis? Mali ste nieco taketo? Zajtra uz aj idem na orl. Je to zapal?budem velmi vdacna za kazdu skusenost

Bolesť uška u detí: Čo robiť?
katie253
14. jan 2025

@masha123 burrow kvapky sa nekvapkajú priamo do ucha, ale na vatový tampón alebo gázu, ktorý sa zavedie do ucha.
To biele môže byť pleseň, veľmi ťažko sa to lieči, je to zdĺhavé, treba určite orl vyšetrenie.

dzescebuly
14. jan 2025

Skús skupinu Zdravotníci na MK

masha123
autor
14. jan 2025

@katie253 pytala som sa na to v lekarni povedal mi ze mozem aj priamo do ucha nemusim na gazu tak neviem.. bola som zvyknuta tiez na gazu ale nechce jj tam

viestta
14. jan 2025

@masha123 ja si skor myslim, ze sa mu spravila hnisava vyrazka vo zvukovode. Boli to svinsky, mam to vyskusane. Urcite chodte na ORL

masha123
autor
14. jan 2025

@viestta no dcerku to praveze vobec neboli uz ani ked jej usko chytam. V nedelu v noci trochu bolelo, rano mala to usko take dolepene vytieklo jej akoby trochu mazu usneho a potom nic, ani cez den ani v noci az dnes pozeram jak som jej to usko trochu natiahla vyzera to akoby maz len biely. Da sa to chytit napr pinzetou a vytiahnut tak to na mna posobi.. no ved pojdeme urcit

lenny307
7. mar 2025

@masha123 Ahoj, čo to nakoniec bolo, prosím ťa?

masha123
autor
8. mar 2025

@lenny307 neviem asi len nejaky maz, kupila som jej sprej do uska na cistenie a nejaj jej to zmizlo same. Prestalo ju to bolest na druhy den

ninka2018
8. mar 2025

@masha123 mazová zátka...smer ušné