icon

Bolesť v ľavom podbrušku u štvorročnej dcérky

lenicka12
11. jan 2016

ahojte,potrebujem rada,od včera dcérka kričí pred cikaním,počas neho a po ňom,že ju bolí na ľavo dole v podbrušku,moč je v poriadku,som s toho nešťastná,doktorka nevie čo by to mohlo byť,je to spojené hlavne s tým cikaním,môže mať niečo s mechúrom,aj keď nález v moči nie je?ďakujem za každú radu-som s toho na nervy

pribinak
11. jan 2016

tak sa pýtaj na sono

seahorse27
11. jan 2016

A to vas doktorka poslala len tak domov? Ze ona nevie? Nikam vas neposlala? Tiez som za sono brucha...

lenicka12
autor
11. jan 2016

povedala že ak to neprejde tak o dva dni na sono,teraz cikala 4x bez plaču,vraj ju to nebolí,ale prelievam ju urologickým čajom

ruthike
11. jan 2016

@lenicka12 nedaj sa odbit, aj ked je nateraz lepsie, trvaj na sone. Vsak tym nic nestratite. To moze byt nic, alebo kopec veci

gviera
12. jan 2016

Súhlasím s príspevkami vyššie. Nedaj sa odbiť, minimálne sono.

lenicka12
autor
12. jan 2016

zatial je ok,ciká,kaká normálne,žiadne bolesti-musím zaklopať,ale to sono si vypýtam,ona totiž nemám na pravo vaječník-má ho vyoperovaný,tak mám obavu o ten na ľavo-chodíme na kontroly a zatial je všetko ok aj na chirurgií aj na gynekologií-uvidím,ak by sa jej to zopakovalo hneď sa budem pýtať na sono-ono nás tiež napadlo či nemá ublížené -pred 3 dňami stála prvý krát na lyžiach a snažila sa na rovine lyžovať hádam aj hodinu,či to nie je aj s toho