icon

Bolí vypálenie bradavice laserom?

13. okt 2025

Ahojte, synček (5r) ma na prste bradavicu, Kozna lekárka nám odporučila vypáliť to.
Objednala som ho na vyplatenie laserom. Moja otázka znie, máte s tým niekto skúsenosť ? Boli to?

anonym_97506f
13. okt 2025

@anonym_autor bradavice nám nevypalovali laserom, iba dusikom
Vypalovali nám však takými elektrovybojmi molusky a to je deeeees
To kurňa boli
Laser však myslím, že bolieť nebude
Počkám si rada na komentáre

anonym_904ccf
13. okt 2025

Laserom je to najlepšie a rýchle, stačí ošetriť 1x. Dusíkom by ste chodili opakovane na ošetrenie. Pokiaľ je bradavica veľká, tak nech mu ju opichnú.

henrikir
13. okt 2025

dusikom to boli, pali, s laserom skusenost nemam. tiez som na to chodila ako dieta naposledy, takze netusim, ako to funguje teraz.

anonym_862870
13. okt 2025

@anonym_autor Zalezi, ci pichnu ijekciu proti bolesti. Zazila som, ze pichnut nechceli a vtedy to boli viac ako dusik. Zisti si to na danom pracovisku.

anonym_4b4100
13. okt 2025

Laserom to bolí viac ako dusíkom, ale sú to 2-3 sekundy a dá sa to vydržať.. určite to bude šok pre dieťa, treba sa na to pripraviť, držím palce

procrastique
13. okt 2025

Ja nie som veľký fanušik "prírodných pokladov" ale lastovičník ste skúšali? Prípadne duofilm? Dieťa by som brala na laser atď až po odskúšaní týchto menej traumatizujúcich pokusoch.

barboorka
13. okt 2025

ahoj, mne vypalovali bradavicky xkrat a vzdy predtym lokalne umrtvili, absolutne nic som necitila..

autor
13. okt 2025
@barboorka

ahoj, mne vypalovali bradavicky xkrat a vzdy predtym lokalne umrtvili, absolutne nic som necitila..

@barboorka ďakujem, budem trvať na tom nech mu to úmrtia

autor
13. okt 2025
@anonym_4b4100

Laserom to bolí viac ako dusíkom, ale sú to 2-3 sekundy a dá sa to vydržať.. určite to bude šok pre dieťa, treba sa na to pripraviť, držím palce

@anonym_4b4100 ďakujem ❤️