Bolieva vaše 4 ročné dieťa hlava?
mojho maleho synceka zvykne bolievat hlava,nie je to zas nijak casto ale teraz v priebehu mesiaca druhy krat.
smer lekár........ 🙂 malé dieťa nemá čo bolieť hlava 😕 ............môžu to byť očká, chrbtica, ..ORL a stomatologicé vyšetrenie .....ak sa toto vylúči............. tak neurologické alebo psychologické vyšetrenie .......mohol spadnúť, alebo môže mať stresy napr. so škôlky...........príčin môže byť viac..........
ja som bola vcera akurat s tym u dr moj maly ma 4 rocky a ani po schodoch nechcel ist co ho bolela hlavicka stale sa stazoval ,ze ho nic ine neboli...a vysledok angina ☹
Nechyta sa nanho nieco? Pije dostatocne? Ja viem, ze ked dcerka pride, ze ju boli hlavicka, tak v ten den nepila poriadne. Pripadne na nu nieco lezie, ale vtedy je aj ospala. A aj ked ma svoj den a doslova vresti, vtedy viem, ze ju bude boliet hlava.
Môj malý ma šesť, tiež sa sťažoval, boli sme aj na neurológii, urobili mu EKG hlavičky, povedali, že má všetko v poriadku. Tiež sme boli na na očnom vyšetrení. Má piť dostatok tekutín, nemá sedieť dlho pri počítači a pri TV. Nemá náhodou problém s očkami, či ho tiež vtedy nebolia.

Pije veľa vody? Dnes to dávali v dámskom magazíne,aké môžu byť príčiny....môže to byť aj z očiek....treba povedať lekárke,nech ho vyšetrí 🙂