icon

Borelióza u detí

szabcsuka
18. júl 2025

Ahojte mamicky mojmu 2,5 rocnemu synovi potvrdili boleriozu nasadili nam liecbu strasne sa bojim 😭mal to niekto z vas a nemal potom ziadne nasledky?dakujem

ha_ha
18. júl 2025

@szabcsuka Borelióza. Mali to niektorí známi, brali antibiotiká mesiac, tým to bolo vybavené. O žiadnych následkoch neviem. Ale boli to všetko dospelí ľudia.

mdse
18. júl 2025

@szabcsuka môj muž bral 3 týždne Doxycyklín a je úplne v poriadku.

majamat
18. júl 2025

ludia to mavaju casto, mozu to mat aj deti, normalne sa prelieci a vacsina nasledky nema.

zuzkavladko
18. júl 2025

Syn prekonal boreliozu v troch rokoch, bol mesiac leceny antibiotikami. Ma 9 rokov a je v poriadku.

danica2711
18. júl 2025

@szabcsuka boleriózu nemal nikto, boreliózu mnohí, aj viacerí moji známi (aj deti). Tie antibiotiká sú dosť silné a berú sa pomerne dlho, ale dlhotrvajúce následky po preliečení nemal nikto z nich. Ale dbaj na probiotiká a podobne (poraď sa s lekárkou), pretože tie ATB zaťažujú žalúdok a vôbec organizmus

anonym_3829e6
Odpoveď bola odstránená
1radula1
18. júl 2025

Aj môj bratranec to mal potvrdené. Užíval antibiotiká, tie mu zabrali, potom už si s tým doktori veľkú hlavu nerobili. Už mu nič nie je.

szabcsuka
autor
18. júl 2025
@1radula1

Aj môj bratranec to mal potvrdené. Užíval antibiotiká, tie mu zabrali, potom už si s tým doktori veľkú hlavu nerobili. Už mu nič nie je.

@1radula1 a ake priznaky mal?

anavixy
18. júl 2025
@szabcsuka

@1radula1 a ake priznaky mal?

@szabcsuka naco potrebujes vediet ake mal niekto iny priznaky. Tvoje dieta to ma potvrdene z krvi, takze nemusis sledovat ziadne priznaky. Normalne sa prelieci atb tak, ako pri hocijakej inej bakterialnej infekcii a vybavene. Svet sa nezruti, netreba ani panikarit, ani googlit ani zistovat co kto mal a nemal. Prelieci sa a bude zdravy.

slaviivals
18. júl 2025

@szabcsuka ake mal priznaky?

szabcsuka
autor
18. júl 2025
@slaviivals

@szabcsuka ake mal priznaky?

@slaviivals prave to ze nemal skoro ziadne len ma jednu uzlinku za uchom

letfenixa
18. júl 2025
@szabcsuka

@slaviivals prave to ze nemal skoro ziadne len ma jednu uzlinku za uchom

@szabcsuka u syna to začalo práve zväčšenymi uzlinami.

szabcsuka
autor
18. júl 2025
@letfenixa

@letfenixa a ani on nemal ziadne ine priznaky?moj syn mal kliesta este zaciatkom maja a cca.pred 3 tyz. som si vsimla tu uzlinku.aj on mal za uchom?

szabcsuka
autor
20. júl 2025
@letfenixa

@letfenixa a prosim vas kedy Vám zmizli tie uzlinky?

letfenixa
20. júl 2025
@szabcsuka

@letfenixa a prosim vas kedy Vám zmizli tie uzlinky?

@szabcsuka to si nepamätám. Podstatné je, že tvoj syn má nasadenú liečbu.