Borelióza u detí
Ahojte mamicky mojmu 2,5 rocnemu synovi potvrdili boleriozu nasadili nam liecbu strasne sa bojim 😭mal to niekto z vas a nemal potom ziadne nasledky?dakujem
ludia to mavaju casto, mozu to mat aj deti, normalne sa prelieci a vacsina nasledky nema.
Syn prekonal boreliozu v troch rokoch, bol mesiac leceny antibiotikami. Ma 9 rokov a je v poriadku.
@szabcsuka boleriózu nemal nikto, boreliózu mnohí, aj viacerí moji známi (aj deti). Tie antibiotiká sú dosť silné a berú sa pomerne dlho, ale dlhotrvajúce následky po preliečení nemal nikto z nich. Ale dbaj na probiotiká a podobne (poraď sa s lekárkou), pretože tie ATB zaťažujú žalúdok a vôbec organizmus
Aj môj bratranec to mal potvrdené. Užíval antibiotiká, tie mu zabrali, potom už si s tým doktori veľkú hlavu nerobili. Už mu nič nie je.
@1radula1 a ake priznaky mal?
@szabcsuka naco potrebujes vediet ake mal niekto iny priznaky. Tvoje dieta to ma potvrdene z krvi, takze nemusis sledovat ziadne priznaky. Normalne sa prelieci atb tak, ako pri hocijakej inej bakterialnej infekcii a vybavene. Svet sa nezruti, netreba ani panikarit, ani googlit ani zistovat co kto mal a nemal. Prelieci sa a bude zdravy.
@szabcsuka ake mal priznaky?
@szabcsuka ake mal priznaky?
@slaviivals prave to ze nemal skoro ziadne len ma jednu uzlinku za uchom
@slaviivals prave to ze nemal skoro ziadne len ma jednu uzlinku za uchom
@szabcsuka u syna to začalo práve zväčšenymi uzlinami.

@szabcsuka Borelióza. Mali to niektorí známi, brali antibiotiká mesiac, tým to bolo vybavené. O žiadnych následkoch neviem. Ale boli to všetko dospelí ľudia.