Bradavica na chodidle u 10-ročného
Co vam pomohlo zbavit sa tej pliagy...smer pediater,predpise nieco ,alebo rovno kozne? Vypalovanie dusikom je posledna vec..skor preferujem nieco na prirodnej baze...zevraj cesnak namoceny v octe a prikladat na noc cca 4dni...mate niekto neake rady ???
Syn 12r -ich mal niekolko na chodidle, nič nepomohlo, pred mesiacom bol na dusiku, teraz v ut.ide na kontrolu.bolelo ho to ale statočne vydrzal.
Pár rokov dozadu mi pomohol Remasan, neviem či to ešte predávajú, aké idem skúsiť inú hlivu 😃
Normálne som mala také pero na bradavice z lekárne (dcéra mala na palci) a lastovicnik, ten asi spravil najviac spolubs tým oskrabavanom, nakoniec to cele nejak odpalo, odsupalo sa... Denno denne sa zabávať s tým. Pozor na hygienu pri tom. Cca 3tyzdne (neviem presne) to mohlo trvat kým sme sa jej zbavili.
No ale teraz zvonku lastovicnik nenájdete, tak keď tak.lekaren a poradiť sa alebo smer kožná
Vnútorne hliva ustricová 2x denne, a potierať z lekárne tyčinkou čertov kamienok.
Syn mal asi 6 ks na nohe, mali sme dusík na doma, wartner, vypálila som, 2 týždne sa nesmie nič robiť s tým potom, ak nezmizne tak znova ...ale nebolo treba všetko zmizlo
Nam pomohla zdravotna pedikura, naterali sme to doma niecim a chodii na osetrenie, obrusenie potom
Ja nedám na cesnak dopustiť, potierali sme, ale len na bradavicu, nie na kožu okolo. Malá mala viac koreňov pri sebe a zmizli cca do týždňa. Ale natierala som poctivo, každý deň, kedy ma napadlo. Mne zmizla taktiež v tehotenstve bradavica na nohe, prikladala som cesnak namočený v octe. Na noc. Bradavice vždy zmizli a mame pokoj
Nie ani som to. Nečakala, pri menších po dvoch použitia h pri veľkej asi dva týždne potierali sme každé dva dni. Ono zázrak na počkanie jedine dusík

Nepomaha nic iba vypalenie dusikom. Ja som skusala vsetky mozne babske rady a pripravky z lekarne. Raz za par rokov sa mi objavi bradavica a musim ist na vypalovanie. Nie je to nic strasne. Ku koncu,ked ti vypaluje ten "korienok" je to uz trosku bolestive,ale da sa vydrzat.