Bradavice alebo kurie oká u detí. Ako ich rozpoznať?
Dobry deň chlapcovi 11 rocnemu sa spravili bradavice alebo kurie oká na prste na ruke,neviete čo to je ?
Veru bradavice. Nasadit Imunoglukan na posilnenie imunity, bradavice potierat s Kolodium forte. Ak nepomoze, tak radim osvedceny babsky recept: platky cesnaku vyluhovane v octe prikladat na bradavice cez noc a prelepit. Pokracovat, kym nevypadnu aj s korenmi.
Ja som mala 2 krát bradavice na prste nič som si na ňu nedávala a ako prišla tak po čase aj sama odisla
@kvietok1233 cca den, ale mozu aj dlhsie. ja som robila tak, ze som nakrajala cely strucik na tenke platky, zaliala octom a potom postupne som vyberala vecer a prikladala. po par dnoch sa bradavica krasne vylupila aj s korenom hned ako som rano odlepila naplast.
@kp7333 presne takto som zbavila bradavíc na nohách u detí. Ja som cesnak ale máčala len chvíľku a deťom prikladala, resp. pevne obviazala na noc. Po pár dňoch ani chýru, ani slychu po bradaviciach.
Sú to bradavice, mali sme na palcoch na nohách. Dávali sme cesnak na noc a vypadli. Len to troška bolelo. Ale 8 ročný to zvládol.

Bradavice