Čakankový sirup a problémy so žalúdkom u detí
Náš 6 ročný syn je taký klamárisko a keď som sa ho pýtala či si dal do jogurtu čakankovy sirup tak tvrdil že nie. O 2 hodiny keď sa riadne posral na záchode už mi povedal pravdu. Vôbec neviem koľko si ho dal keďže išiel na vlastnú päsť, no riedku stolicu nemá mať z čoho iného. Bol na wc len raz a odvtedy nič až teraz sa zobudil že ho zase bolí bruško. Ako dlho mu môže toto trvať?
prepáč, ja sa tak smejem teraz… nie z toho že ho bolí bruško, segiňatko bedne… ale z tvojho expresívneho slovníka 😂
dúfam že už je ok…
už to asi nebudeš čítať - ale do budúcna niekto: veľa piť, k tomu napr. harmančekový čaj, pomasírovať bruško v smere hodinových ručičiek, termofor a spať na boku… na raňajky sucharik s čajikom, nič sladké… sa pokaká a poprdká si a do 24 hodín by mal byť ok…
už to asi nebudeš čítať - ale do budúcna niekto: veľa piť, k tomu napr. harmančekový čaj, pomasírovať bruško v smere hodinových ručičiek, termofor a spať na boku… na raňajky sucharik s čajikom, nič sladké… sa pokaká a poprdká si a do 24 hodín by mal byť ok…
@biba_18 ďakujem 😌
prepáč, ja sa tak smejem teraz… nie z toho že ho bolí bruško, segiňatko bedne… ale z tvojho expresívneho slovníka 😂
dúfam že už je ok…
@biba_18 😂 áno už je ok. Dala som mu probiotiká a pomasírovala bruško.

@anonym_autor 😅 ten si už len tak sirup nevezme. Do rana by mal byť fit. Môžeš mu dať živočíšne uhlie 🙂