icon

Ako správne používať čapíky proti horúčke?

july0
19. dec 2023

Ahojte baby natierate niečim čapík keď ho dieťaťu zavádzate ?

zuzanap9
19. dec 2023

Vôbec. Ani netreba. Pekne vlezie dnu, keďže sa tam aj sám rozpúšťa.

nikpa
19. dec 2023

@july0 áno, bud olivovým olejom alebo aspoň kremom co dávaš pri prebaľovani, niečo ako bepanthen, rybacia masť...
@zuzanap9 mojim deťom teda dnu na sucho nechcel vliezť a ešte keď stiahli zadok, musela by som ho naozaj nasilu tlačiť keby to nenamažem...

anavixy
19. dec 2023

Ja vacsinou tiez nie, ale pokial chces, mozes pouzit cokolvek od teloveho mlieka, kremu na zadok, olej az po vazelinu.. pripadne staci len trosku nahriat spicku prstami. Ono je tiez rozdiel ci je to babatko alebo vacsie dietatko.

domka222
19. dec 2023

Stačí nahriať chvíľu v ruke

luliu
19. dec 2023

Netreba natierať ničím, nie je dôvod

ema0000000
19. dec 2023

Zdravím, čapík určite nieje treba ničím natierať, stačí ho chvíľu zahrať aby bolo zavádzanie ľahšie, určite si skontrolujte množstvo účinnej látky v čapujú nakoľko je to podľa hmotnosti dieťatka 🙂

timea301196
19. dec 2023

Ano lubrikacnym gélom

gvenduska
20. dec 2023

Ničím naco
Už v ruke sa pekne rozpúšťa ale závisí aký pouzivate

jamidea
26. dec 2023

@july0 olejcekom, ci vazelinou, cize nieco dost neutralne co ma malo chemikalii v sebe. ale nie telove mlieko majngot,ved to stipe, skuste si to dat na konecnik, umeliny a chuda to babatko, resp.dieta.
Cipok vzdy natriem, ide 100xlahsie dnu, mozno to netreba, narvete ho i tak, ale urcite je to miernejsie s natretim, potvrdi aj moj maly 🙂

vieronika14
26. dec 2023

@july0 nie

anavixy
26. dec 2023

@jamidea telove mlieko stipe na konecniku?? To uz kvoli comu? Ja osobne pouzivam len telove mlieko od La roche posay lipikar a neviem co je na nom viac umele ako na nejakom (vacsinou vonavom) detskom oleji. Ale zasa este som si telove mlieko na konecnik nedavala, tak neviem, ty ano? Ci podla coho sudis ze to stipe?

leonie35
26. dec 2023

@july0 Ano natieram, Bepanthenom alebo calciovou mastou, pripadne "hojivym zazrakom" z Oriflame.

jamidea
26. dec 2023

@anavixy ano stipe, a napr.skusilasi na sebe vlhke utierky? Detske? Raz som sla k zenskej, tak som predtym na wc pouzila detsku vlhku utierku a tu stiplavu sviezost si nechcem viac zopakovat, a to som tam dolu uplne zdrava. Odvtedy som vlhke utierky minala na ine ucely, nie na ludske telo.

anavixy
26. dec 2023

@jamidea neparfumovane vodove? Vlhcene utierky som pouzivala na sebe milionkrat a v zivote ma nic nestipalo, dokonca ani parfumovane.