Častá črevná viróza u detí
Prosím Vás, je normálne aby dieťa /9 rokov/ malo črevnú virozu oktober, začiatok februara a teraz znovu? Príde mi to dosť často a hlavne máme dosť dlhé zotavovanie. ďakujem
Treba ,denne uzívať kvalitne probiotika .Vyluciť potravinove alergie a intolerancie, lebo oslabuju traviaci system. Hlavne vysetrit lepok, laktozu a kazein( mliečnu bielkovinu)...
@anna777115 ďakujem, aj my vieš poradiť nejaké probio? Uživala Biogaiu ale aj počas uživania dostala črevnú, kúpili sme Probiofix, ten jej bol ťažký, bolelo ju bruško z nich po užití
@rebcav a má ju len ona alebo aj spolužiaci? Stravuje sa v jedalni? Nemôže to mať odtiaľ?
@kvietok1233 nie, nestravuje sa v jedálni. Teraz neviem či majú aj spolužiaci, no v sobotu sme boli v jump arene a z nedele na pondelok vracala. Neviem či by sa to tak rýchlo prejavilo....
Dcéra užíva denne Probiofix inum, lebo má alergiu na bielkovinu kravského mlieka
@rebcav tak bolo by dobré zistiť či je to infekčné , že sa nakazila alebo ma tráviace problémy len tak
@kvietok1233 áno súhlasím, len neviem ako. Chceme dať stolicu na rozbor. Ale tentokrát myslím, že to bola viróza, veľmi časté vracanie počas 7 hodín, hnačka, teplota....
@anna777115 aj my sme jej pre cca 1,5 mesiacom dali Probiofix, ale po užití sa sťažovala na bolesť bruška.
@rebcav Skús ten Probiofix inum, ten neobsahuje ani laktózu, ani mliečne bielkoviny.

Asi by som dlhodobo nasadila nejaké probiotiká a teda kontrolovala aj hygienu rúk pred jedlom, po wc a tak