Častá stolica v lete
Ahojte,
kedze je takto teplo a viaceri hovoria, ze to je z tepla, tak sa chcem spytat, ze ci aj vase deticky maju take cosi 🙂
Mam 3,5mesacneho synceka, kakaval tak 1-2x denne, medzi krmeniami si poprdkaval, lenze teraz ako je toto teplo, tak spolu s prdikmi mu ujde aj trosku kako...niekedy aj pocas krmenia, ale medzi krmeniami vzdy...2-3x medzi krmeniami, cize nerobim nic ine, len menim plienky, lebo zo zaciatku to bolo len raz medzi krmeniami, ale teraz uz 2-3x, pritom ho nic neboli (aspon tak nevyzera), horucku nema a je to zlta prazenicka trosku a zvysok take riedke, obcas trosku hlienovite tmavozlte az oranzove...
Je cisto kojeny a posledny mesiac pekne pribera, cca 250-280g/tyzden, takze nevyzera, ze by nebolo nieco ok...
Dakujem.
Neboj sa , ja som s tym presne bezala k dr. Zrejme je to teplom, ale zaroven aj dozrievanim traviaceho systemu. Moj kaka z UM len 1 x denne a teraz kakame aj 5 x denne iny den 3 x iny den raz. Ked 1x je ta stolica ako byvala zelena a ked viac krat je krasna zlta, orandzova , hned a a aj hlienovita . Ked papa , spinka, pribera a je spokojny neries, je vsetko ok
@hrjanka
@tinkamt
uz som pokojnejsia, lebo aj manzelovi kolegovia povedali, ze ich deticky to iste, ze dokonca az hnackuju...
a uz som spokojna aj s vyzorom, ako som si aj myslela, za farbu a trosku zvlastny zapach (nebol to taky kyslasty) mohli paradajky, ktore som jedla, v domneni, ze pokial jedna denne nevadila asi cca tyzden, tak som ich zacala jest viac a problem bol na svete, teraz uz kaka pekne zlte ako predtym, najskor som si myslela, ze to je z mascarpone, ale nie a po vcerajsku viem, ze ani slahacku (nie praskovu) nemozem, pritom ked som ju pridavala do omacok (smotanu na slahanie), tak sa nic nedialo...

stolica bábätiek sa stále mení s tým, ako dozrieva tráviaci systém. Ak tá stolica nie je vodová, prípadne kyslo nesmrdí, tak by to malo byť v poriadku. No ak sa ti to fakt nezdá, skoč k lekárke, radšej zbytočne ísť, než niečo zanedbať