Časté močenie u 7 ročného chlapca
Ahojte,patram po celom nete no nenasla som ziadnu skusenost inej mamicky. Syn bol priblizne pred tyzdnom trosku prechladnuty,t.j. iba sopliky,ziadny kasel ani teploty. Prechladnutie po 3 dnoch ustupilo no pribluzne 3 dni pozorujene ze chodi velmi casto cikavat. Dnes sa stalo ze aj 3x za polhodinu. Palenie ani bolest neciti. Mate s tym niektora mamicka chalana skusenosti?
No a pije vela? Citi smad? Moze po chorobe vylucovat z tela toxiny a v takom pripade je potrebne mu davat viacej pit.
Avsak ak citi neuhasitelny smad a chodi casto curat, je tam podozrenie na cukrovku. To doktorka zisti odberom kvapky krvi z prsteka a zmeranim napr. glukometrom.
Pije normalne,celu noc prespi no pred spanim bol 4x na WC. Chcem ist k lekarke,bojim sa aby nemal nejaky zapal,nakolko ked je v skole a hlavne v druzine,vsetky deti chodia nezapravene a z nohavic im trcia hole chrbatiky. Mozem mu milionkrat dohovarat,predo mnou je zastrceny,no ked po neho pridem do druziny je to des. Pani vychovavatelkam je to asi jedno....
@lucinika tak toto som mala s mojim synom. Raz v druzine si strcil mokre rukavice do vreciek nohavic a prechladol z toho. Caste mocenie sa opakovalo 3 zimy po sebe. Zostal na to velmi nachylny. Spaval potom na ovcom rune, to mu pomohlo. Tiez som mala neskor podozrenie na cukrovku, co sa nepotvrdilo.
A kedze su chripky, tak aby si vylucila cukrovku, daju sa v lekarni kupit pruzky na moc, najlepsie DiaPhan, a ked tam nebude cukor v moci, tak potom len prechladol. Mozno su aj ine pruzky aj na detekciu inych parametrov. V lekarni ti poradia.
Ahoj, moj patrocny syn je na tom podobne. Mal dve chripky v rade a po tej druhej mu zostalo caste cikanie, prvy tyzden po chripke chodil aj dvakrat v noci plus velmi casto cez den. Postupne sa to zlepsilo, v noci uz nemusi ist a cez den je to tiez o cosi lepsie, konecne vydrzi nejst na wc dlhsiu dobu. U lekarky sme s tym neboli, podla mna to vyvolal ten virus chripky a odoznieva to postupne same.
@uhnakova aj chripka moze byt poslednou kvapkou k autoimunitnej chorobe. Aby si si bola ista skus overit aj cez ten DiaPhan papierik na moc, pre istotu.
@katharines vdaka za radu, ale nebude to potrebne. Prechadza mu to, nepije viac, ani sa nestazuje, ze by bol smadny a ani nevycika viac. Akurat ma predrazdeny mechur z virozy.
Nas to robi od mala,ma take obdobie,trva to aj mesiac, ze chodi kazde tri, styri minuty na zachod, vsetky testy ma ok samo to potom prestane a zvysok roka je to ok. Neieje to ani po prechladeni a v noci to nerobi. podla mna je to psychika,ale netusim co to vyvolava. Ma 6 rokov.
Teraz puberťák má taký týždeň, chodí často a že dlho čaká aj tak sa nevyprázdni. Nič iné mu nie je, ale bol nachladený asi 2 týždne predtým, tak dúfam že je to z toho a samo sa to upraví.

@lucinika mali sme take obdobie,moc bol ok,krv ok,citil sa ok....len chodil casto pisat...aj ucitelka mi vzdy vravela,ze daco ok nebude....ale trvalo to iba dva tyzdne....neviem,co...ci psychika..neviem.