Časté nutkanie na močenie u detí
Ahojte dcéra 6 ročná od včera chodí často močiť dnes je to časté nutkanie po kvapkach aj kazdych 5 min.Davam jej urologicky čaj, mali ste s týmto niekto u deti problém, bolesti nemá pri moceni ani pálenie
v pondelok k lekárovi popr. odnes k lekárovi moč na vyšetrenie
v pondelok k lekárovi popr. odnes k lekárovi moč na vyšetrenie
@deti95060810 myslíš že stačí pondelok?Ak to bude mať aj ráno tak som s ňou chcela ísť na pohotovosť
A čo dr?
@stellarstar neboli sme ešte ale asi pôjdem zajtra na pohotovosť,myslíš že som mala ísť už dnes?
@stellarstar neboli sme ešte ale asi pôjdem zajtra na pohotovosť,myslíš že som mala ísť už dnes?
@lilka121 v pondelok k pedr
si myslím že stačí v pondelok ráno .
ešte odmeraj teplotu či nemá zvýšenú.
skontroluj moč - farbu.
si myslím že stačí v pondelok ráno .
ešte odmeraj teplotu či nemá zvýšenú.
skontroluj moč - farbu.
@deti95060810 teplotu nemá ale je trochu unavenejsia dnes a nemá chuť do jedla
@lilka121 ja by som išla až v pondelok k detskej keď tak sa dajú kúpiť v lekárni také pasiky na test moču
@deti95060810 myslíš že stačí pondelok?Ak to bude mať aj ráno tak som s ňou chcela ísť na pohotovosť
@lilka121chod na pohotovost nam sa stalo podone az krv a extra silny zapal mocovych. Na pohovost zober moc do sterilnej ak mas po umyti. Ak mas blokurimu alebo urinal akut to jej daj.
@lilka121chod na pohotovost nam sa stalo podone az krv a extra silny zapal mocovych. Na pohovost zober moc do sterilnej ak mas po umyti. Ak mas blokurimu alebo urinal akut to jej daj.
@anonym_f0d4f3 a po koľkých dňoch ste mali krv?to ste ma vystrašili
@anonym_f0d4f3 a po koľkých dňoch ste mali krv?to ste ma vystrašili
@lilka121 moja mala uz pri takych kvapkach slo to dost rychlo behom 12- 24 hodin. Zalezi od tazkosti ale na wc chodila kazdu chvilu. A sediment jej vysiel strasne. No nemusi to byt vas pripad. Ale bola bez teploty.
@lilka121 moja mala uz pri takych kvapkach slo to dost rychlo behom 12- 24 hodin. Zalezi od tazkosti ale na wc chodila kazdu chvilu. A sediment jej vysiel strasne. No nemusi to byt vas pripad. Ale bola bez teploty.
@anonym_f0d4f3 no tiež chodila ,no odkedy zaspala tak má pokoj ,dúfam že sa nebude budiť na wcko
@anonym_f0d4f3 od včera chodila častejšie ako obvykle močiť no dnes je to každú chvíľu ale len po kvapkách ,uvidím zajtra ,no ráno zbehnem tak či tak na ten urinal a nejaký pásik testovací na moč
@anonym_f0d4f3 nie len urosept čaj som jej dnes dávala
@lilka121 tak uviditr aka bide noc. Zajtra mozete ist na pohotovost ale urcite s mocom. Ak nie tak do lekarne.
@anonym_f0d4f3 nie len urosept čaj som jej dnes dávala
@lilka121 a kapucinku nemate? Ta je super na mocove cesty.
@anonym_f0d4f3 áno dávala som jej no len troška nechcela viac len ten čaj
@lilka121 tak kapucinku podla navodu treba 😉 nemate sa coho bat. Je to prirodny penicilin.
@anonym_f0d4f3 áno dávala som jej no len troška nechcela viac len ten čaj
@lilka121 ahoj. Ako sa ma dcera?
@anonym_f0d4f3 tak dnes chodí na wcko o trochu menej ale aj tak sme zbehli na pohotovosť odniesť moč,bol v poriadku akurát bielkoviny no dostali sme biseptol a zajtra alebo o dva dni máme odniesť moč skontrolovať zase
@lilka121 tak dobre. Davaj jej tu blokurimu mojej kazala dr mesiac vkuse.

A čo dr?