icon

Červená vyrážka u 12-ročnej

Včera o 20:07

Pozdravujem, poprosím radu..12 ročná dcéra si nahmatala guličku niečo ako vyrážku na genitaliach z vonkajšej strany. Je väčšia, nezapacha, na dotyk trochu boli. Čo by to prosím mohlo byť. Holila sa asi 2 týždne dozadu a možno by to mohlo byť spôsobené holenim. Ďakujem za rady.

stellariaaquatica
Autor odpoveď zmazal
anonym_576260
Včera o 20:11

Je to taká vyrazka, vzniká potom a zanesenim poru

simsalabim
Včera o 20:16

@anonym_autor zapchaty por. Naniest gafrovu mast 2-3x denne, o den-dva sa vstrebe alebo vytiahne hnis na povrch, hnis vytecie (alebo ho vytlaci), vydezinfikuje Betadinom a je to.

anonym_a019eb
Včera o 20:27

@anonym_autor Holila sa? Omg....zmagorené decká úplne....

anonym_cf7012
Včera o 20:30

@anonym_autor 12? Holi? Wtf, kde to zijeme..je to dieta

anonym_fb3c43
Včera o 20:35

@anonym_autor Ja som sa v 12. tich hrala s babikami ešte 😅 Tak ako píšu potrieť ichtylovou,alebo gáfrovou masťou a nechať dozrieť a vytlačiť.

anonym_576260
Včera o 20:42
@anonym_a019eb

@anonym_autor Holila sa? Omg....zmagorené decká úplne....

@anonym_a019eb prečo by slečna mala byť zmagorena keď sa oholila? Počúvaš sa? Máš deti? Dnes v dvanástich deti majú bežne ochlpenie na intímnych miestach, holenie nieje sex prečo by sa nemohla oholiť. Ak má menštruáciu, je to aj pohodlnejšie a hygienickejsie ako si tam drzat baktérie na ochlpeni

anonym_05bb53
Včera o 21:18
@anonym_cf7012

@anonym_autor 12? Holi? Wtf, kde to zijeme..je to dieta

@anonym_a019eb
@anonym_cf7012 no vy keď chcete nechajte si ich chlpaté. Dievča sa holí lebo asi jej nie je ochlpenie príjemné. Kde žijete? Lebo vy ste sa v jej veku nepotrebovali holiť alebo vám to vtedy obmedzeni rodičia nedovolili neznamená, že aj teraz po 100 rokoch je to stále tak. Dnes majú bežne dievčatá menzes od 10 rokov a celkovo dozrievajú skôr. Zobudte sa.

anonym_a019eb
Včera o 21:41
@anonym_05bb53

@anonym_a019eb
@anonym_cf7012 no vy keď chcete nechajte si ich chlpaté. Dievča sa holí lebo asi jej nie je ochlpenie príjemné. Kde žijete? Lebo vy ste sa v jej veku nepotrebovali holiť alebo vám to vtedy obmedzeni rodičia nedovolili neznamená, že aj teraz po 100 rokoch je to stále tak. Dnes majú bežne dievčatá menzes od 10 rokov a celkovo dozrievajú skôr. Zobudte sa.

@anonym_05bb53to vy spomaľte, hlavne vaše ostarčatá nenechajte preskočiť detstvo.

anonym_a019eb
Včera o 21:44
@anonym_576260

@anonym_a019eb prečo by slečna mala byť zmagorena keď sa oholila? Počúvaš sa? Máš deti? Dnes v dvanástich deti majú bežne ochlpenie na intímnych miestach, holenie nieje sex prečo by sa nemohla oholiť. Ak má menštruáciu, je to aj pohodlnejšie a hygienickejsie ako si tam drzat baktérie na ochlpeni

@anonym_576260 bla-bla. Lebo holením si baktérie či iné poranenia nespôsobí....viď terajší zápal.

anonym_cf7012
Dnes o 05:11
@anonym_05bb53

@anonym_a019eb

@anonym_05bb53 a co, ze maju menzes? Ja som mala tiez v 10 ale toto? Paneboze chora doba chori ludia

anonym_05bb53
Dnes o 06:54
@anonym_cf7012

@anonym_05bb53 a co, ze maju menzes? Ja som mala tiez v 10 ale toto? Paneboze chora doba chori ludia

@anonym_cf7012 poukazoval som na to, že mládež je dnes oveľa skôr vyspelá. A keď je 12 ročné dievča zarastené tak jej to nemusí byť príjemné. Choré je žiť 30 rokov v minulosti...

senta_sofia
Dnes o 07:05

@anonym_autor kludne aj zarasteny chlp to moze byt, niekedy vrastie tak dovnutra, zapuzdri sa, spravi sa lozko, ktore je vypukle a samozrejme boli

senta_sofia
Dnes o 07:12
@anonym_a019eb

@anonym_576260 bla-bla. Lebo holením si baktérie či iné poranenia nespôsobí....viď terajší zápal.

@anonym_a019eb mylis sa, napriklad v oblasti, kde sa ti suchaju kraje nohaviciek, ti moze taketo nieco sposobit aj trenie, ze sa zapali vlasove lozko