Červené vonkajšie rodidlá u bábätka
Zeny pomozte.
Mala ma 4 mesiace.Umyvam ju po kazdom prebalovani,ale dnes som si vsimla,ked som ju cistila,ze ma pipku cervenu medzi malymi piskami a posvovym vchodom.Pride mi to ako zapal.
Zijem v zahranici a k dr ideme az vo stvrtok.
Co mam dovtedy robit?Pouzit nejaku masticku,alebo co?
mastičku, kupeľ v hypermangane a určite ju to aj svrbí, tak nejaké antihistaminikum a hlavne nepoužívať nič parfumované, ako obrúsky, len čistou vodou
Baby,mam tu zo slovenska tieto kremy na zapareniny:
Bepanthen baby,pastu s rybim olejom(na plienkovu dermatitidu),calciovu mast,sudocrem,dermaguard a aviril zasyp
Vlhcenky nepouzivam
Zkusila bych otírat odvarem z řepíku, případně do vaničky koupel v řepíku. U nás vždy pomohl na zapařeniny.
Z toho čo máš, je podľa mňa najlepší sudocrem, aspoň nás vždy vytiahol z najhoršieho.
Ja si nemyslim, ze sudocrem alebo akykolvek vysusujuci krem je vhodny na aplikaciu do oblasti posvoveho vchodu a uz duplom ak tam prebieha nejaka zapalova reakcia. Skusila by som kupel v hypermangane/repiku, alebo vyhladat lekara skor, ak si si ista, ze pokozka tam je nezvycajne zacervenana.
Ahoj pozháňat hypermangan ako ti radia, kúpel a kúpiť neo pythiol alebo rybaciu masticku...
ty vole. naco tak komplikovane. na cerveny pipik a pipku su presne tie kremy ako sudokrem a rybilka
Aj ten bephanten baby je výborný, ja so používala vždy ten alebo keď bolo moc zlé sudokrem ani raz sme nepotrebovali dr

Krém proti zapareninam nemáš?