Chodíte s deťmi do kúpeľov?
Dobrý deň, je tu nejaká mamička ktorá chodí s deťmi do kúpeľov ? Dcéra býva často chorá hlavne na dýchacie cesty a zápaly stredného ucha ale má aj celiakiu tak neviem ako je to so stravou . Preplatí poisťovňa stravu či si budeme musieť hradiť sami? Viem že v Bardejove su kúpele zamerané hlavne na tráviace ústrojenstvo čiže tam by nám mali zabezpečiť stravu určite ale ona je viac náchylná na tie dýchacie cesty :-/
Deťom sa v kúpeľoch páči, takže ak vám boli kúpele navrhnuté, tak smelo by som šla. Treba si však pozisťovať, na čo máš nárok ty ako doprovod
@neffely bola som 3x s dcerou prave v BJ kupeloch. dcera je celiaticka, ale bolo tam kvantum deti so skoliozou, po operaciach, astmatici, atd. takze urcite su BJ kupele vhodne aj na problemy s dychacim ustrojenstvom.
Inak, ked som bola s dcerou ja, do 6 rokov veku preplacala poistovna sprievod vo vyske 65%, zvysok si platil kazdy sam. zalezi aj v ktorom rocnom obdobi pojdete, lebo leto je najdrahsie. vygoogli ako je to teraz. rataj s tym, ze to nie je lacna zalezitost. a ak pojdete, tak odporucam ist tam na jesen, je to tam ako v rozpravke, naozaj krasne prostredie.
@matkahelka dobry den prajem dcera ma 9 rokov a ma celiakiu tiez rozmyslam nad kupelami bardejov myslite ze to tam deti zvladnu aj same ? A aka liecka je celiatikom poskytnuta lebo neviem si predstavit co tam robia aj sa tam kúpu?

Podmienky pre sprevadzajuceho rodica pri kupelnej liecbe mas napisane na stranke kazdych kupelov. Staci vyhladat. Rovnako ako je to s poskytovanim dietneho stravovania