icon

Chodíte s deťmi do kúpeľov?

neffely
12. jan 2023

Dobrý deň, je tu nejaká mamička ktorá chodí s deťmi do kúpeľov ? Dcéra býva často chorá hlavne na dýchacie cesty a zápaly stredného ucha ale má aj celiakiu tak neviem ako je to so stravou . Preplatí poisťovňa stravu či si budeme musieť hradiť sami? Viem že v Bardejove su kúpele zamerané hlavne na tráviace ústrojenstvo čiže tam by nám mali zabezpečiť stravu určite ale ona je viac náchylná na tie dýchacie cesty :-/

viestta
12. jan 2023

Podmienky pre sprevadzajuceho rodica pri kupelnej liecbe mas napisane na stranke kazdych kupelov. Staci vyhladat. Rovnako ako je to s poskytovanim dietneho stravovania

neffely
autor
12. jan 2023

@viestta ďakujem skúsim to pozrieť 😉

vikusjk
12. jan 2023

@neffely kupele mozem len odporucit, bola som s dcerou, ked mala styri roky, boli sme v Lucivnej. So stravou neporadim, ale maju na fb svoju stranku a reaguju aj cez chat, tak sa skus popytat.

misinka20
12. jan 2023

@neffely Ahoj, my chodíme už 6 rokov do Lučivnej... je tam fajn, bohužiaľ už je to dosť cenovo náročné... ale inak top kúpele... poisťovne preplácajú dieťa a doprovod do 6 rokov, na 6 rokov len dieťa a doprovod je samoplatca...

krystofkal
12. jan 2023

Deťom sa v kúpeľoch páči, takže ak vám boli kúpele navrhnuté, tak smelo by som šla. Treba si však pozisťovať, na čo máš nárok ty ako doprovod

matkahelka
12. jan 2023

@neffely bola som 3x s dcerou prave v BJ kupeloch. dcera je celiaticka, ale bolo tam kvantum deti so skoliozou, po operaciach, astmatici, atd. takze urcite su BJ kupele vhodne aj na problemy s dychacim ustrojenstvom.
Inak, ked som bola s dcerou ja, do 6 rokov veku preplacala poistovna sprievod vo vyske 65%, zvysok si platil kazdy sam. zalezi aj v ktorom rocnom obdobi pojdete, lebo leto je najdrahsie. vygoogli ako je to teraz. rataj s tym, ze to nie je lacna zalezitost. a ak pojdete, tak odporucam ist tam na jesen, je to tam ako v rozpravke, naozaj krasne prostredie.

venusa85
13. jan 2023

@neffely ano, aj v Lucivnej prisposobia stravu potrebam dietata. My sme mali 1 rok bezmliecnu dietu-povedala som osetrujucej dr.a ta to nahlasila dietnej sestre. Potom sa uz len ozvat v jedalni

chovancova122
3. feb 2024

@matkahelka dobry den prajem dcera ma 9 rokov a ma celiakiu tiez rozmyslam nad kupelami bardejov myslite ze to tam deti zvladnu aj same ? A aka liecka je celiatikom poskytnuta lebo neviem si predstavit co tam robia aj sa tam kúpu?

mamicka1981
20. mar 2024

Ktoré kúpele pre deti by ste odporučili, resp. ste boli s nimi spokojné?