Chrípka u trojročného dieťaťa
Dobrý deň, viete mi prosím Vás poradiť... 3ročný syn dostal chripku, mal 3 dni horúčky 39... čo sa týka teploty, už je to ok, ale strašne kohŕňa a soplí... dať mu kvapky alebo sprej do nosa, to je boj veľký. Doktorka hovorila, že v prvom rade treba sople riešiť, lebo z toho kohŕňa až ho dusí. Poradila morsku vodu. Potrebujeme utlmiť kašel, ale zaroven aby sa nehromadil hlien a treba ho vykaslat. Davame Stoptussin, ale zrejme nezaberá. Ďalšia vec čo ma trápi, je úplne bez energie, apatický, malatny, len leží, uplne ako zniceny. A to už je týždeň čo mu vypukla choroba. Koľko sa u vašich detí držala chripka?
ale hlavne ten sprej/kvapky do nosa sú najhlavnejšie aby mu odpuchla sliznica a netvoril sa hlien ...
@mimaapeto to iste tvrdím... takto tu jasne, ze sa nám vkuse ťahajú choroby keď nechce kvapky 😔 A to aj ked dáme nasilu, hneď mu to všetko vytece, lebo strasne bojuje...
ma chripku potvrdenu? či doktorka len šplechla, že chripka?
Moja bude mať 5 až teraz si dá nejake lieky, doteraz antb, vyfukať nos všetko bol PROBLEM, takže chápem.
Ja by som dala sinupret + ak môže nech inhaluje vincentku
Mal vysoké teploty, CRP mu robila? Keď je malátny, trvala by som na tom.

ale hlavne ten sprej/kvapky do nosa sú najhlavnejšie aby mu odpuchla sliznica a netvoril sa hlien ...