Chystá sa niekto na operáciu nožičiek?
Dobry den.Hladam niekoho kto podstupil podobnu az istu operaciu,.Nas problem je taky ,ze nam zistili 3 stupen vaglozity v clenku.Doporucili nam operaciu sposobom korekcie a ja ako mama mam byt darca stepu z panvy.Operovat sa ma moj 6 rocny syn.Tento rok by sa mala operovat jedna nozicka a druhy rok druha a ten isty postup.Bola by som velmi vdacna keby ste mi napisali svoje skusenosti a poradili.Operaciu sme mali podstupit 20.5 ale zatial nam neurologicka neodporucila operaciu ale doporucila nam rehab.cvicenia a pobyt v Dunajskej Luznej.Syn ma ale vrodenu deformaciu noh a ja si myslim ze cvicenie mu sic neuskodi ale jeho problem to nevyriesi.ma aj laxacitu vaziva a je hypotonny.a este aj hypermobilny.Dakujem
ahoj katy ty mas cislo 1979 to je tvoj rok narodenia?ak sa smiem opytat? ja som tiez 1979.no a co sa tyka tej operacie sme sa rozhodli ze ju odlozime a skusime cvicit rehabilitovat a taketo pobyty ako je Dunajska Luzna.Ani tu nam operaciu p.primarka neodporucila.ze mame skusit toto a potom sa uvidi.zatial nam to odporucil iba ten primar co nas chcela operovat.

Ahoj my sme sa k operacii sice este neprepracovali ale tiez mame 3 stupen k tomu hypermobilitu. Ale operaciu este nikto nenavrhol. Ak by mu to malo pomoct isla by som do toho.