Čierne bodky v ušku dieťaťa
Caute caute! Nemate nahodou niektora skusenost s ciernymi bodkami v usku u dietatka? Dcerke (3) sa od malicka vytvara 2-3 kusov, kde ma vchod do ucha. Niekedy ich dokazem vytlacit, inokedy nie. Akoze nevadi jej to, len je vidiet. A ked sa podari vytlacit, tak do tej istej dierky sa vytvori zas.
Jednej mojej dcere sa tvorili cele detstvo. Paradoxne, prestalo to v puberte.
@simsalabim 😀 sranda.
A co si na to davala prosim? Ci iba vytlacila?
Skusala som moxzne aj nemozne a nepomohlo nic. Ani vytlacit, ani taky a hentaky pripravok na akne a taky na cierne bodky…kozny neporadil… proste som to nechala potom tak, dcera to uz nechcela.
Skusala som moxzne aj nemozne a nepomohlo nic. Ani vytlacit, ani taky a hentaky pripravok na akne a taky na cierne bodky…kozny neporadil… proste som to nechala potom tak, dcera to uz nechcela.
@simsalabim od kolkatych rokov?
No netusim uz, kedy to zacalo. Dcera je uz dospela. Mozno koniec skolky/zaciatok ZS? Fakt neviem.
No netusim uz, kedy to zacalo. Dcera je uz dospela. Mozno koniec skolky/zaciatok ZS? Fakt neviem.
@simsalabim aha, takze tak nejak, ako moj
Preboha len sa to už nesnaž 3r dieťaťu vytláčať 🙈. Nech jej neublížiš, či už mechanicky alebo tým, že sa jej do póru zanesie nejaká infekcia…
Syn to mal tiež keď bol malinky aj kožná to prezerala ci nieje sosovicka mal to keď mal cca 2-3 roky cez leto ako sa kupaval v bazene ako keby sa mu to zmocilo a samé zmizlo bol to uhrik, ale mal to tam dlhsie tiež

Jednej mojej dcere sa tvorili cele detstvo. Paradoxne, prestalo to v puberte.