Čo je toto za vyrážku?
Maminky, čo je toto za chuťovečku zas ?

Mne to pripomína klasické akné 🤔 nemôže to byť zapálený nejaký folikul? Ako staré je dieťatko a lokalita vyrážky?
@strasko má to všade, odfotila som len tie čo lepšie vidieť. Hlavne brucho , zadok, boku stehná, záhyby rúk a nôh a krk.. malá má dva roky. Včera to vyzeralo ako klasické štípance, dnes vybehli biele hlavičky.
Aha, tak v takom množstve som sa s rým nestretla. Určite v pondelok lekár a zatiaľ by som sa aspoň v lekárni zbehla poradiť.
@strasko naša dr, celý týždeň nerobí, zastupuje ju detská pohotovosť , tak budeme musieť zbehnúť tam.
Ked ma vsade a rozsirilo sa to postupne?nemozu byt kiahne ako dlho to ma?
@zuzkaa1991 nevyzerá to na kiahne. Toto sú biele hlavičky, ozaj ako keď máš akné. Kiahne by mali byť naliate priesvitnou tekutinou.. vo štvrtok som si prvé všimla.
Môžu to byť aj molusky. Ale to potvrdí jedine pediater/kožný.
@leiladomi boli sme na pohotovosti, tak je to nejaká imunitná reakcia na prekonanú chrípku.
Dobre,že ste sa boli dať pozrieť. Skoré uzdravenie!
@ankare ďakujem, už je zdravá, chrípku mala pred dvoma týždňami. Toto sa vraj môže hojiť dlhší čas, ale zas ju to nesvrbí ani nebolí zatiaľ čiže asi len estetický problém. Boli sme hlavne preto, že v pondelok odchádzame na pobyt a keby mala niečo infekčné tak by nebolo rozumné ju niekam brať .