Čo môže spôsobiť červený fľak okolo úst u detí?
Ahojte, niekto skúsenost u detí? už také 2 mesiace sa stým trápime.6 ročný syn má okolo úst takýto fľak.raz to zmizne potom sa to objaví znova.mali ste to niektorá?

modra indulona
Ja tipujem na lišaj alebo alergia.
@janula2511 skúste skočiť na kožné, povedia vám viac 🙂
@janula2511 dobry vecer, ja mam 30 rokov a tiez to mam pri perach 😏 zbavili ste sa toho? Co na to syncekovi davate? 🥹
@simonakrnacova123 dobré ráno, áno zbavili sme sa toho zatiaľ.v lekárni som kúpila borovú vodu a yalugel
@simonakrnacova123 dobré ráno, áno zbavili sme sa toho zatiaľ.v lekárni som kúpila borovú vodu a yalugel
@janula2511 ahoj, prosím Ťa... presne toto máme aj my (dcérka 4 roky)... trápim sa s tým každú zimu, v lete nič... už neviem čo na to...
Nevrátilo sa to po borovej vode a ialugele? Ten sa inak píše, že na popáleniny, môžem ho dať aj na tento "ekzém"? Ďakujem moc za radu
(mali sme aj masť od Dr., no akonáhle som jej to prestala mazať, tak o pár dní to bolo naspäť, tak už sa fakt chytám každej slamky :-/ )

@janula2511 ako mala som to mávala zo zimy, každý rok. Doteraz to mávam niekedy, len ako mala som sa furt oblizovala a suchala si to tak teraz to už nemávam take lebo neoblizujem 😀 natieram si to vazelinou 🙂