icon

Čo musím zobrať na vyšetrenie kĺbikov novorodenca?

katarinamichal
23. jún 2014

Objednala som sa telefonicky a sestrička rychlo vychrlila termín a vraj si mam doniesť vymenny listok a prebal.jednorazovu podložku a ešte dačo.Co to mohlo byť?Už mi nedvíha telefon,ak viete -dakujem za odpoved.

varticek
23. jún 2014

Pravdepodobne klasickú bavlnenú plienku.

bahira1962012
23. jún 2014

no ak budete vo fronte poriadnej, 😒 tak aj pitie a papanie 🙂 obleč malé jednoducho,ide to tam ako na bežiacom páse 🙂 vezmi aj muža alebo mamu 😀 nechod sama 🙂 ja som mala aj papiere z porodnice kde sonoju detičkám klbiky,odovzdala som to detskej hned z porodnice,išli sme pre vymenný papier ,aj tie papiere nám podala ešte z porodnice .

dankako
23. jún 2014

@katarinamichal no ano, vymenny listok ti treba, aj ta podlozka, a este by som si zobrala latkovu plienku, pampersku, no tie zakladne veci k prebaleniu a urcite budes potrebovat karticku poistenca, zdravotnu kartu. Viac ma nenapada 😉 Nech to dobre dopadne...

hermina_
23. jún 2014

my sme potrebovali aj novorodenecku prepustaciu spravu z nemocnice

mimibb
23. jún 2014

my sme potrebovali len latkovu plienku na vysetrenie..pre pripad ze by sa mala pocikala...inak nic..ani vymenny listok...

sintea
23. jún 2014

Preukaz poistenca babatka a babatko. 😀

klincek
23. jún 2014

preukaz poistenca, vymenny listok, jednorazovu podlozku a plienku, bezne veci pre babo, a ak ides do sukromneho centra, tak aj peniaze..tusim 20 eur. no a dieta 😅